2777
2789
عنوان

تایم خنده😂

209 بازدید | 10 پست

خارجیا وقتی میرن ترن هوایی:

تو اوج ک میرن میگن واوووووو اوووه مای گاااااد 

میان پایین میگن واقعا محشر بود 

ایرانیا وقتی میرن ترن هوایی:

از اولش که هنوز راه نیفتاده میگه ت رو چون ننت نبریش خیلی بالا ها 

بعد ک سوار میشه با بغل دستی هاش میگن میترسین همه هم میگن نه 

یکم ک میره جلو میگن ت رو جدت نگهش دااااار 

هر چی این میره بالا تر 

فش ها پیشرفته تر میشه 

میره ب اوج دیگ هر چی به ذهنشون میرسه به خودشون و طرف میگن 

میاد پایین هی فروکش میکنه حرفاشون پیاده ک میشن میگن حال دادا یه بار دیگه بریم

(خو پدر آمرزیده حتما باید با فش ب باد بدی اون بیچاره رو بعد بیای بگی حال داد؟  😂)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یبار با دوستم سوار شدیم، بعد اولاش ساکت بود یکم ک گذشتو سرعتش زیاد شد دیدم داره میگه یا ابلفض بعد منو فحش میدادو نفرینم میکرد 😂😂😑 میگف تو کردی سوار شدم من اصلا از خنده مرده بودم فقط بحال دوستم پوکیده بودم از خنده اون بالا ترس یادم رفته بود

همه چیز درست میشه ؛ دقیقا ۳۲ ام همین ماه  ساعت ۲۵  :)  . ✓ بهتر است برگردیم به دوران جاهلیت اعراب و دخترانمان را زنده به گور کنیم ، دختران که خدای نکرده حق خندیدن و عاشق شدن را ندارند ... مالک اصلی بدن و روح آنها همان مردانی هستند که به اسم غیرت سر از تنشان جدا می کنند و دیگران آنها را تحسین میکنند ...کاش کسی بود که به مردها حالی میکرد تو چه پدر باشی چه شوهر ، صاحب هیچ کدام از اعضای بدن زن نیستی ، بجای او تصمیم نگیر ، بجای او فکر نکن ، بجای او حرف نزن ، بجای او زندگی نکن و چون زور بازوی بیشتری داری ،، نه عقل بیشتر!!، به او آسیب نزن ... ما همه انسانیم عهد بستیم که انسان باشیم... کاش آدمی را آدمیب بود . (غمگینم برای تمام دختران و زنان مظلوم دنیا 💔)

واییییییی دقیقا

من رفتم رنجر بعد از چندین سال آقا اون بالا به هرکی که فکرشو کنی فحش دادم بلد داااااااد میزدم،میگفتم گوووووووووو.ه خوردم بخدا گ.وه خوردم کلی حرف دیگه یعنی همه وایساده بودن منو نگاه میکردم صاحب اونجا که اصلا جر خورده بود وقتی پیاده شدم باز دوبار دیگه رفتم😂😂🤣🤐

یبار با دوستم سوار شدیم، بعد اولاش ساکت بود یکم ک گذشتو سرعتش زیاد شد دیدم داره میگه یا ابلفض بعد من ...

دیقا یعنی کسیو میخوای بشناسی باهاش برو ترن هوایی🤣🤣😂

منکه تمام مقدسات دنیا وپیامبران روازاول تاآخرخارجی وداخلی صدامیکردم باجیغ که نیفتم الانم ابداسوارنمیشم چون خیلی ترسوترشدم قبلا هم بزوربقیه بوده خخخخخخخ 

انشاالله بزودی ب آرزوی قشنگت برسی توکل بخدا،خشکه مذهبی  نیستم معجزات توکل رودیدم ویقین دارم خداخیلی مهربوووووونه