2777
2789
عنوان

قرص لاغری

105 بازدید | 4 پست

چند وقت پیش یکی تو نی نی سایت یه شماره بهم داد که قرص لاغری میفروشه بدون عوارض و بدون وابستگی و اینا 

منم ازش خریدم بعد دیروز یه دونه از قرصارو خوردم‌

انگار بمب انرژی بودم یک ثانیه ننشستم همش در حال فعالیت بودم ضربان قلبم بالا بود حس خوب داشتم تمام شب خوابم نبرد تا امروز ظهر 

امروز ظهر که خوابیدم بچه م وسط خواب من از خواب بیدار میشه گریه میکنه شوهرم میگه تو هم بلند شدی چند بار  توسر خودت محکم زدی وجیغ زدی و دوباره خوابیدی 

البته از قبل سابقه دارم که از خواب بیدارم میکنن بداخلاقی میکنم ولی نه اینجوری 

منم چندتا سرچ زدم به نظرم اومد این قرصا شیشه سست 

به فروشنده پیام دادم که (متن پیام رو کپی کردم)

سلام بسته م به دستم رسید یه دونه از قرص هارو دیروز خوردم از دیروز تا حالا دارم عوارض میدم قشنگ مشخصه چی تو قرصاتون بود بسته بندی نه دری نه پیکری نه هولوگرامی

بعد که پیامو فرستادم خیلی ترسیدم پشیمون شدم کاش چیزی نمیگفتم قرصارو مینداختم .

منم استفاده کردم تا یه هفته همین عوارض داشت با تشنگی خیلی زیاد و خشکی دهان واشتهای صفر ولی بعد یه هف ...

میترسم شیشه باشه و امروز ظهر توهم زده باشم 

اخه من همش با بچه م تنهام اگه بلایی سرش میاوردم چی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم استفاده کردم تا یه هفته همین عوارض داشت با تشنگی خیلی زیاد و خشکی دهان واشتهای صفر ولی بعد یه هف ...

بعدش که دیگه قرص رو ول کردی عصبی نشدین یا وابستگی نداشت ؟خواب الودگی و این چیزا نداشتین؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز