2777
2789

منم یه زمان کارفرمام خیلی اذیتم کرد ولی خب بیشترشون همینن. از همونجا تصمیم گرفتم کاری داشته باشم که کارفرمام اگر ایرادیم دارم آروم و با متانت بهم بگه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بچه ها مقنعه نمیخاین؟سرچ کنید تو گوگل (الین دخت دی جی کالا)کیفیت عالی و قیمتی باورنکردنی را تنها با ما و مجموعه ما تجربه کنید.با کم ترین هزینه بهترین ها را خریداری کنید.از کسب و کاری ک تازه راه انداختم حمایت کنید انشاالله خدا برکت ب زندگیتون بده

https://www.digikala.com/seller/F2KFZ/

بعضیاشون مدلشون همینجور غرغروعه میترسن تعریف کنن پررو شی یا کم کار کنی،هی زر میزنن ک ناراحت شی  بیشتر کار کنی،بیخیال باش سر برج حقوقتو بگیر

متاهل ۴۰ ساله و مادر سه فرزند،برادر محترم لطفا درخواست نده ،بنده جای مادرت!

اگر شغلت با رشته تحصیلی و تخصصت نامرتبط هست ادامه نده

ولی اگر مرتبطه صبوری کن

سال ۹۳ من رو توی یه شرکت اقتصادی به عنوان معاون اقتصادی و جذب سرمایه‌گذاری استخدام کردن درحالیکه من عمران خونده بودنم 😅

و معاون فنی و عمرانی رشته تحصیلیش شیمی بود!!!

این کارفرما خیلی به من لطف داشت ولی نکات منفیم رو زیاد مرور می‌کرد منم بعد از چندماه از همکاری باهاشون انصراف دادم

[کاربران آقا درخواست دوستی ارسال نکنند و در تاپیک های من پست نگذارند]