2821
2789
عنوان

روز زایمان

237 بازدید | 16 پست

این ب ذهنم رسیده ک‌ روز تولد خودمو بچم یکی بشه😐😐😐😂😂😂

از اونجایی ک بارداری ۲۸۰ روزه

برای مثال بچه ۱ فروردین ب دنیا بیاد چ روزی از چه ماهی باید مادرش باردار بشه؟

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بارداری ۲۸۰ روزه درس اقدام ب بارداری هم دست خودته درس ولی اینکه خدا کی بخواد و بهت بده دست خودت نیس ک برنامه ریزی کنی واسه تاریخش🥴😐

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
دقیقا ک همون روز نمیشه هرجورم بخای اقدامتو تنظیم کنی 

حداقل نزدیکش ،تولدم ۱ فروردین نیس برای مثال گفتم

انقد سخت نگیر بابا😂 بچس دیگه چه عیبی داره روز تولدش چی باشه البته فکرت خیلیم خوبه ها ولی شاید اسن ب ...

فامیل ما میخواس همین کارو کنه بچش ۳۷هفته بدنیا اومد بعد ی هفته هم بیمارستان بود کلا خیلی بهم ریخت بیجاره😂

انقد سخت نگیر بابا😂 بچس دیگه چه عیبی داره روز تولدش چی باشه البته فکرت خیلیم خوبه ها ولی شاید اسن ب ...

حداقل نزدیکش🥺🥺🥺😂خیلی خوب میشه اگ بشه

بارداری ۲۸۰ روزه درس اقدام ب بارداری هم دست خودته درس ولی اینکه خدا کی بخواد و بهت بده دست خودت نیس ...

میشه

بچه را زودتر و یا دیر تر از شکم بیرون میکشن تاریخ لاکچری بشه 

ولی قشنگیش به اینه خودش روز تولدش را انتخاب کنه و تصمیم به اومدن بگیره ..

برای رشد هوش و مغزیم بهتره همون ۴۰ هفته تو شکم بمونه ...

میشه

اونقد دقیق🙄چطوری

از لحاظ روحی نیاز دارم همزمان نزدیک ولیعصر تهران زندگی کنم، اصفهان بگردم، تو حافظیه ی شیراز قدم بزنم، تو مشهد هرروز برم حرم امام رضا زیارت، توی مازندران همه ی غذاهارو امتحان کنم، توی کیش ماشین سواری کنم، عصر ها تو جنگل های گلستان چایی بخورم، غروب خورشیدو از ساحل بوشهر و شب ستاره ها رو از آسمون کویر یزد ببینم:)🚶‍♀️
اره واقعا عالی میشه ولی ببین تو تا چن بار نری سر عملیات ک نمیشه😂 همون اول ک بچه نمیشه بعضیا تا ۳ ما ...

من شانس ندارم یهو دیدی از پتو باردار شدم😂😂😂

من دو تا بچه هام تو یه روز و ماه به دنیا اومدن میخواستم تولدشون با هم بگیرم..فاصله سنیشون ۷ سال و زا ...

چطور انقدر دقیق شد راهنماییم کن منم دوس دارم اگ بچه دار شدم روز تولدم باشه یا حداقل نزدیکش🥺

چطور انقدر دقیق شد راهنماییم کن منم دوس دارم اگ بچه دار شدم روز تولدم باشه یا حداقل نزدیکش🥺

از من نزدیک تولد خودمم هست یه ده روز فرق داره.

ببین از ماما مرکز بهداشت بپرس .تو نتم بزنی دوش حساب کردن را بهت میگه چون ما از روز اقدام حساب میکنیم ..دکترا از تاریخ اولین روز آخرین قاعدگی.بعد نه ماه قبل تاریخ تولدت را حساب کن

میشه بچه را دو هفته زودتر به دنیا اورد ولی دیر تر که نمیشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز