2777
2789
عنوان

بی بی چک

91 بازدید | 10 پست

خانومای گل سه روز قبل پریودی بی بی چک نشون میده hcg روز ۱۴ پریودی شب زدم الان ۲۷ پریودیمه خیلی منتظرم پریودیمم همون ۳۰ روزست گاهی hcg میزنم یه روز زودتر هم پریود میشم 🤔🤔🤔🤔🤔

فک کنم با شرایط شما جواب بی‌بی چک ممکنه کاذب باشه

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
فک کنم با شرایط شما جواب بی‌بی چک ممکنه کاذب باشه

یعنی اثرش هنوز داخله بدنمه خیلی حس میکنم باردار باشم چون سینه درد دارم و کمی دوباره دلم ترش میخواد سری پیشم همینطور بودم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی اثرش هنوز داخله بدنمه خیلی حس میکنم باردار باشم چون سینه درد دارم و کمی دوباره دلم ترش میخواد س ...

نه اثرش تو بدنت نیست ۱۳ روزگرشته

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
به نظرت گلم فردا خوبه بی بی بزنم یا بزارم روز موعدم خیلی نگرانم 

بزار روز موعدت  من هفت روز بعد از موعدم زدم

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»