2777
2789
عنوان

دوست خوب

53 بازدید | 4 پست

من هشت ساله یک‌دوستی دارم که بچه هامون باهم 3 ماه فاصله ی سنی دارن 

ایشون با وجود مشکلات عدیده ای که توی زندگی‌شخصیشون دارن برای زایمان من اومدن مراقبم بودن بیمارستان 

بعدشم تا هشت روز‌اومدن خونم با اینکه خودشون یک‌دختر‌معلول دارن غیر بچه شون 

الان که دارم درس میخونم میاد کمکم میکنه بچه هارو کاراشونو میکنه غذا درست میکنه خونه رو برق میندازه میره 

هرموقع جایی بخوام برم بی چون و چرا بچه هام رو نگه میداره

حس میکنم با داشتن چنین‌دوستی واقعا یکی‌از خوشبخت ترین ادمهای دنیا هستم

کارایی برام میکنه که خواهرم‌برام‌نکرد

البته منم‌هواشو‌دارم‌اما واقعا لطف اون نسبت بمن خیلی بیشتره 

از شما میخوام برای حل شدن مشکلاتش‌براش دعا کنین و خدا بهتون چنین دوستهای خوبی بده 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

دوست خوب نعمته بخدا

فرشته ی نجات منه

خدا دیده چقدر دست تنها هستم اینو سر راهم قرار داده 

باورت نمیشه با اینکه خیلی دستش خالیه دیروز صبح اومده بود دیدم یک ظرف پر‌مغز گردو‌برام‌شکسته اورده میگه بیا بخور شیر میدی 

گریم گرفته بود پولشم قبول‌نکرد 

فرشته ی نجات منه خدا دیده چقدر دست تنها هستم اینو سر راهم قرار داده  باورت نمیشه با اینکه خیل ...

خیلی قدرش رو بدون 

خداحفظش کن برات 

سلام بر آنان که در دیدار اندک اند و در یاد بسیار...