2777
2789
عنوان

رفتم لیزر 🥴🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 60 پست
عزیزم چجوری زاج رومیزنی چون خشکه میریزه که

از‌حموم که میای بدنتون مرطوبه یا از توالت بزنید که با خیسیه بدنتون بچسبه و جذب بشه

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از فردا همه کیسه به دستن،ولی فکر کنم جواب بده ،راستی چند وقت استفاده کنی جواب میگیری

شک نکن جواب میده بخدا کیسه روشور بهترین لایه بردا  برای بدنه، حتی اونایی ک پوستشون مرغی دودون میشه بعد از 3،4 بار کاملا رفع میشه 

من همیشه میزنم چند ساله، چون نزنم حس میکنم تمیز نشدم 

🥰بهترین های من پسرمآریادخترم آیسو🥰
امتحان میکنم کاش که نتیجه بده دعات میکنم💖

شک نکن، چون اونجا به مرور زمان تیره شده، 

به مرور زمانم روشن میشه، باید صبر داشته باشی و انجام بدی 

اونوقت چقدربمونه

بمونه جذب میشه اذیت نمیکنه

یا پودر مام کیمیا بخرید ترکیب زاج و پودر معطر هست هم‌سفید میکنه هم خوش بو هست ضررهم نداره

و البته زاج تنگ کننده واژنه 

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
تیرگی و با لایه برداری از بین بردم، چند ساله هفته ای دوبار کیسه و روشور میکشم، سلول‌های مرده روی پوس ...

لابیا پلاستی با جراحی انجام دادین یا لیزر؟؟

سخت نبود؟؟

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
لابیا پلاستی با جراحی انجام دادین یا لیزر؟؟ سخت نبود؟؟

جراحی، راستش من 2تا عمل انجام دادم، سختی واسه اون یکی بود لبیا چون بیرونه اذیت نداره مخصوصا که سشوار و افتاب بگیری سریع خوب میشه