2777
2789
عنوان

رفتم لیزر 🥴🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 60 پست
سلام من رفتم جایی که خودش همونجا اموزش میده و میگه بکینی رو خودت بزن ،ولی بقیه جاهارو خودش میزنه هم ...

چقدر خوب 

جسارتا کدوم شهرین

میشه منت بزاری با دل مهربونت دعام کنی ❤️ دعاهاتون همیشه گیراست 

تزریق چربی، ولی فایده نداره ماندگار نیست  بهترین راه ار بین بردن سلول‌های مرده اس جون هموناس ک ...

من خود بیکینی تیره نیست ولی دور واژن ولابیاها تیره اس چیکارکنم اخه چطور کیسه بکشم به اونا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تیرگی و با لایه برداری از بین بردم، چند ساله هفته ای دوبار کیسه و روشور میکشم، سلول‌های مرده روی پوس ...

عزیزم چند تا سوال دارم راجب عمل زیبایی اینجا نمیشه بپرسم میشه درخواستمو قبول کنی؟

صلواتی برای ظهور
سلام من رفتم جایی که خودش همونجا اموزش میده و میگه بکینی رو خودت بزن ،ولی بقیه جاهارو خودش میزنه هم ...

عزیزم اگر تهرانی میشه آدرس بدی ؟ 

من که هر  چی میگردم جایی پیدا نمیکنم که اجازه بدن بیکینی رو خود شخص انجام بده

دوستان خانوما برای تیرگی بیکینی از پودر زاج استفاده کردم حدودا ۱سال و نیم

خیلی هم عالیه هم سفید میکنه هم جلوگیری از تعریق بد بو داره هم ضدعفونی کنندست

با خیال راحتم میرم لیزر ولی بی پدر درد داره 

و تو ای زن که باتمام سختی ها و مشکلاتیکه حتی ۱درصدشون هم مقصر تو نبودی ولی ساختی به امید فردایی بهتردقیقا باتوام.....خاااااک بر سرت کنن.و تمام
تزریق چربی، ولی فایده نداره ماندگار نیست  بهترین راه ار بین بردن سلول‌های مرده اس جون هموناس ک ...

از فردا همه کیسه به دستن،ولی فکر کنم جواب بده ،راستی چند وقت استفاده کنی جواب میگیری

از فردا همه کیسه به دستن،ولی فکر کنم جواب بده ،راستی چند وقت استفاده کنی جواب میگیری

منم این سری رفتم حموم کیسه کشیدم ولی خب قسمتایی پایینی رو دلم نیومد بعد خیلیم درد داشت 

خدایا دستمو بگیر….🖤
من خود بیکینی تیره نیست ولی دور واژن ولابیاها تیره اس چیکارکنم اخه چطور کیسه بکشم به اونا

بخدا حوصله کنی وقت بزاری از بین میره، 

کیسه بخر ن خیلی خشک سفت، یکم نرم باشه 

روشورم از عطاری بخر (اصل پاک)وسط حمام کردن ک پوستت حسابی مرطوب شده روشور بکش روی کیسه بعد بکش ب قسمتهای تیره بدنت حتی زیر بغل جوری ک انگار چرک فیتیله میشه در واقع اونا سلول‌های مرده روی پوسته..... محکم نکشیا، یکم فشار بدی کافیه 

باید حوصله کنی، هفته ای 2بار انجام بدی بعد از 2،3 ماه اثرشو میبینی و بعد از 1سال خیلی واضح روش میشه 

من 7،8 ساله میکشم خداروشکر تیرگی ندارم، ی هاله خیلی کمرنگ ک باید دقت کنی متوجه شی 😅

🥰بهترین های من پسرمآریادخترم آیسو🥰
دوستان خانوما برای تیرگی بیکینی از پودر زاج استفاده کردم حدودا ۱سال و نیم خیلی هم عالیه هم سفید میک ...

عزیزم چجوری زاج رومیزنی چون خشکه میریزه که

زندگی سلام