2777
2789
عنوان

چقدر همسن بودن بده

161 بازدید | 12 پست

خواهر همسن خودم دارم دوقلو هستیم هیچوقت ارامش ندارم انگار رقیب تو خونم داره زندگی میکنه شاید بگید ابجیته و فلان ولی یه واقعیت هست بخصوص وقتی اون پیشرفت کنه و تو جا بمونی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مشاور رو میشناختم 

میگفت توی هر خانواده ای یه نفر هست که لِوِلش از همه بالا تره و با موفقیت هاش و ثروتی که به دست میاره کل مسیر خانواده رو عوض میکنه

سعی کنین اون فرد شما باشین

بهت حق میدم

همیشه عمه و دخترعمم مارو مقایسه میکردن و اونو بیشتر دوست داشتن همیشه این استرس درونم شکل گرفته حتی برای ازدواجم میترسم همش مقایسه میکنم هیچوقتتتت ارامشششش ندارممم

همیشه عمه و دخترعمم مارو مقایسه میکردن و اونو بیشتر دوست داشتن همیشه این استرس درونم شکل گرفته حتی ب ...

تو چه مورد مقایسه میکردن

میشه برای موفقیتم تو کارم صلوات بفرستین.ان شاالله به خودتونم برگرده و تو زندگیتون موفق باشین.

ولی یه چیزی بگم.زندگی رو با مسابقه اشتباه نگیرین.برا پیشرفت تلاش کنید اما اگه نشد حرص نزنید و به داشته هاتون راضی باشین.

خودتونو با هیچ کس مقایسه نکنید.دست روی دست بسیار است.بالاخره کسی پیدا میشه که از شما بهتر باشه و حال دلتون بد بشه

میشه برای موفقیتم تو کارم صلوات بفرستین.ان شاالله به خودتونم برگرده و تو زندگیتون موفق باشین.