2777
2789
عنوان

چگونه دلبری کنیم😅

364 بازدید | 18 پست

بچه هاچطوری خودمونوتودل همسرو‌خونوادش جاکنیم و روی جاری تقلیدکاربی ادبو کم کنیم ؟لطفاتجربتونوبه منه تازه عروس توعقدبگین😁

خداوندزمین رومدورآفریدتاهرگاه احساس کردی به پایان رسیدی ،بدانی درست درنقطه ی آغازهستی🤍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تاپیک و ترک میکنم چون رسماااا گند میزنم

از بس حساسم همه چیو ب نابودی کااامل میکشم بعدم طلبکااااار میشم یه وضعی اصن😂😂

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯

واسه شوهر که دیگ ی سری کارا هست...😂

پیش خانواده شوهر هم اعتماد به نفست بالا باشع خوش برخورد باس احترامشونو نگه دار تا اونا هم متقابلاً احترامت رو مگه دارن

باهاشون گرم باش

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️

از من بهت نصحیتتت

فقططط دوری 

خودتو توی دستو پاشون ننداز مریض شدن تو خونه سوپ بپز ببر براشون یه ساعت بشین پاشو اصرار نکن ک کاراشو کمکش انجام بدی همیشه با تواضع رفتار کن خودتو ب هیچ عنوان کوچیک نکن و دراخر دوری دوری دوری با جاریتم همیشه سنگین برخورد کن یه حد براش بزار ک پاشو فراتز نزاره دردو دل ممنوعععع تعریف ب هیچ عنوان 

من تاپیک و ترک میکنم چون رسماااا گند میزنم از بس حساسم همه چیو ب نابودی کااامل میکشم بعدم طلبکااااا ...

هیچی بدترازتفاوت فرهنگی نیست فکرکن توباروی بازمیری به همه سلام کنی حتی یکنفرم  اعتنانکنه یه تکونی بده خودشو😂

خداوندزمین رومدورآفریدتاهرگاه احساس کردی به پایان رسیدی ،بدانی درست درنقطه ی آغازهستی🤍🌱
از من بهت نصحیتتت فقططط دوری  خودتو توی دستو پاشون ننداز مریض شدن تو خونه سوپ بپز ببر براشون ...

ممنون ازراهنماییت

تماما" بستگی داره به خانواده ی شوهرت و شوهرت. اگه ظرفیت دارن و گرم میگیرن و خوبن تو هم همین شکلی با ...

من به پدرشوهرم گفتم چه گوشی برای تولدتون میخاین کادوبگیرم گفت چیزی لازم نیست من ازگوشی بدم میادپولاتونوجمع کنین انقدرولخرجی نکنین🙂

واسه شوهر که دیگ ی سری کارا هست...😂 پیش خانواده شوهر هم اعتماد به نفست بالا باشع خوش برخورد باس اح ...

باجاری چیکارکنم دوسال ازم کوچیکتره ولی جاری بزرگمه هرکارمیکتم تقلیدمیکنه حتی حلقه ازدواجشوفروخت رفت مثه حلقه من طلاسفیددادساختن براش🥲

من به پدرشوهرم گفتم چه گوشی برای تولدتون میخاین کادوبگیرم گفت چیزی لازم نیست من ازگوشی بدم میادپولات ...

خب دیگه نخر عزیزم.

گفتم که ظرفیت طرفت خیلی مهمه.

خود واقعی بودن از همه چیز قشنگ تره!🥲❤️
باجاری چیکارکنم دوسال ازم کوچیکتره ولی جاری بزرگمه هرکارمیکتم تقلیدمیکنه حتی حلقه ازدواجشوفروخت رفت ...

متاسفاته هنوز برای درمان جاری چیزی کشف نشده😂🫠

ولی ت اعتنا نکن اصلا انگار ن انگار.باهاش اصلا درد و دل هم نکن

این اکانت به کسی دیگه واگذار شده❤️