2777
2789
عنوان

آیا من اشتباه میکنم ؟

105 بازدید | 10 پست

بچه ها میخوام ببینم ایا حق دارم ناراحت شم ؟؟؟

چند ماه پیش جاریم زنگ زد بیاید خونمون دور هم باشیم مادرشدهرمم اونجا بود

رفتیم خونه اش مادرهمسرم استقبال کرد ازمون، از اتاقش نیومد بیرون بعد ۴۰ دقیقه اومد سلام داد

چند روز پیش زایمان کرده بود رفتیم دیدن بچه بعد ۶ روز هم رفتیم (مراسم شب ۶ بچه هم بود )

چون سرماخورده بودیم و زنگ زدیم عدرخواهی کردیم که ببخشید ما مریضیم نمیایم که اذیت نشید .

بازم تو اتاق بود ما با مادرشوهرم نسیتیم

مادرش اتاق هم نزاشت بریم سلام بدیم

بعد یک ساعت اومد سلام کرد

تو اون یک ساعت هم من دیدم مادرش غذا اینا میبرد براش تو اتاق

اومد ده دقیقه کمتر نشست بچه گریه کرد با بچه رفت اتاق گرفت خوابید 😐😐😐😐

ما مثلا  هدیه برده بودیم گفتن مراسم شب شش

ما شام خوردیم بعد مادرهمسرم چون میدونست کادو اوردیم و به خاطر اونا هم اوردیم به برادرشوهرم گفت بیدارش کن بیاد یکم بشینه

اولش که هی میگفت نه بدارید بخوابه برای چی بیدارش کنیم

بعد که دید کادو اوردیم با اکراه رفت بیدارش کرد

من کیک و طلا خریده بودم

اومد طلا بچه رو دارم کیک رو بردیم و اومدیم خونشون

نمیفهمم واقعا خب اگه نمیخواستین چرا دعوت کردین

اصلا تو این روزا مهمون میاد به خاطر شما دیدن شما انقدر احترام نداریم جای اینکه یه ساعت منتطر باشیم زودتر بیاد سلام کنه😐😐😐😐

راستش خیلی بهم برخورد

برادر همسرمم گفت قبل اومدن شما ، امروز موهای بچه رو کوتاه کردیم بچه چشم نخوره😶

مهمان جدید فقط من و همسرم بودیم

بقیه پدر مادر خودشون بودن

ما چشم میخوایم بزنیم ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یجورایی باید به خانم های پابه ماه و زائو حق داد حال و حوصله ی نشستن توی جمع حتی اگه جمع دو سه نفره باشه رو نداشته باشن

اما این رفتار هم قابل توجیح نیست 

شما هم زیاد عزت و احترام گذاشتی شعورتو نشون دادی بنظرم دیگه کافیه 

دور شو ازشون که رفت و امد باهاشون جالب نیست 

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
چرا زودتر بلند نشدين؟  من جاي شما بودم ميگفتم ما رفع زحمت ميكنيم يه وقتي كه ايشون حالشون خوب ب ...

نمیدونم اون لحظه اصلا شوک شدم ففط گفتم 

فلانی جان نمیان ؟ ما دلتنگشونیم

گفتن چرا از بیرون اومده لباس عوض میکنه

اخه یه ساعت ؟

یجورایی باید به خانم های پابه ماه و زائو حق داد حال و حوصله ی نشستن توی جمع حتی اگه جمع دو سه نفره ب ...

میدونی به خاطر همینم چیزی نگفتم 

گرچه دائما مهمان داشتن حتی تو بارداری و مهمانی هم میومدن

ولی واقعا قلبم سرد شد بهشون

میدونی به خاطر همینم چیزی نگفتم  گرچه دائما مهمان داشتن حتی تو بارداری و مهمانی هم میومدن ولی ...

خب اگه فقط بااومدن شما اینجوری کردن و خودشون مهمونی میگرفتن و مهمونی میرفتن که دیگه هیچ 

بی لیاقتی بیش نیستن

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

من بودم کیک و می دادم و طلا رو نمی دادم زود بلند می شدم میومدم می گفتم مثل اینکه بد موقع مزاحم شدیم .والله طلا به این گرونی بخری بعد بهت احترامم نزارن .زائو باشه ادم باید شعورداشته باشه طرف بخاطر تو اومده .من دخترم زردی شدید داشت بیمارستانم خوابید خودم بودم کنارش تاصبح بیدار بودم اومدم خونه روز بعدش دیگه داشتم هلاک می شدم خوابیدم یکم یهو مهمون اومد اصلا حال نداشتم ولی به احترامشون رفتم نشستم .دیگه غیر از این بی ادبی و درک پایینو نشون میده

من بودم کیک و می دادم و طلا رو نمی دادم زود بلند می شدم میومدم می گفتم مثل اینکه بد موقع مزاحم شدیم ...

من تا حالا زایمان نداشتم

ولی خب باتوجه به رفتار قبلش ناراحت شدم

ولی همین که میگید میبینم خیلی خانم های زائو هستند که احترام مهمان رو حفظ می کنند ، من احترامم رو با دادن طلا نشون دادم و اونا عدم لیاقتشون رو 

و باعث شدن علی رغم میلم سرسنگین باشم و محبتم کم بشه واقعا