2821
2789
عنوان

پسر دوساله

115 بازدید | 11 پست

سلام خانوما

میشه بهم راهکار بدین ک چجوری با پسر دوساله رفتار کنم ؟خیلی لجباز شده دیگ بعضی وقتا انقد عصبیم میکنه داد میزنم سرش و گاهی هم یدونه میزنم سر و بدنش😔نگین مادر بدی هستم بخدا خیلی عصبیم میکنه دیگ تحملم بریده از کاراش بگم بهتون هر چی میدم دستش مثلا آب بخوره بعد خوردن لیوان پرت میکنه یا بشقاب بعدش میخنده بهم یا مثلا بعد داد زدن بخاطر کاراش دیگ آروم نمیشه میره کابینت باز میکنه بشقاب هامو پرت میکنه اینور اونور دیگ شوهرم از سرکار اومد رفتارشو دید انداختش اتاق اونجام اتکلن های منو شکسته بود نمیدونم گاهی مظلوم میشه گاهی اینجوری لجباز از این ماه ک دوسالش شده اینجوری شده یا مثلا ناخن هاشو نمیزاره بگیرم میاد صورتمو چنگ میزنه میخنده دیگ موندم از دستش چ کنم😔😭بخدا دارم گریه میکنم هم دلم نمیاد سرش داد و بیداد کنم هم حرصم میده

فک کنم اینجور مواقع باید محلش ندی چون هرچی بیشتر بگی اینکارو نکن بدتر میشه

هروقت فضولی کرد بدون اینکه چیزی بهش بگی یجوری سرگرمش کن

مثلا ی اسباب بازی بیار واسش ک خیلی جالبه

یا ی چیز خوردنی و خوشمزه

یا کارتون نشونش بده

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیش فعال نیست ؟ بنظرم‌حتما با یه مشاور صحبت کنید درسته بچه پسر شیطونه و ممکنه این کار هارو کنه ولی ...

بیش فعال نیس شیطونه از دوسالگی لجبازی بیشتر شده ببینید دارم میگم لجبازی

عزیزم این رفتارش عادیه بخدا 

خونه رو باید برای ورود یک بچه مهیا میکردی 

چرا باید بتونه کابینت های تو رو باز کنه ؟؟ 

در کل یکی دو تا کابینت که شکستنی نیستن باز بزار 

لیوان بشقاب پلاستیکی برای بخر 

پرت می‌کنه که می‌کنه 

قرار نیست مثل ربات مودب و منظم یک جا بشینه 

زیاد سخت نگیر . ادکلن و وسیله هاتو جمع کن از دسترس بچه 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

الکی هم انگ بیش فعالی نزن روی اون طفلک 

پیامبر فرمودند شیطنک کودک در خردسالی نشان دهنده ی عقل در بزرگسالیه 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 دست خائن ؛ منافق ؛ غارتگر ؛ مفسد ؛ مستبد ؛اختلاس گر از تو کوتاه🇮🇷 (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).

فک کنم اینجور مواقع باید محلش ندی چون هرچی بیشتر بگی اینکارو نکن بدتر میشه هروقت فضولی کرد بدون این ...

یک ساعت محلش ندادیم اومد هی گف ماما آب بابا آب محلش ندادیم یکم گریه کرد بعدش رفت با ماشینش بازی کرد آخر سر هم شوهرم بهش گف دیگ اینکارو نکنی گف باشه و بوس کردیم بازم چنگ زد صورتمو

خب یکم باهاش مهربون تر باشید بیشتر محبت کنید وقتی هم اذیت میکنه سکوت کنید و بهش محل ندید .ولی بهترین راه مشاوره است چون هر رفتار شما تاثیر داره داخل آینده اش 

#انسانیت
ینی عادیه؟

اره عزیزم 

بعضی بچه ها شیطنت کمی دارن 

بعضی ها زیاد 

اتفاقا بچه ای که نره سمت کابینت ، بریز و بپاش نکنه ، لجبازی نکنه ، مشکل داره 

سن لجبازیش هم داره کم کم شروع میشه 

سلام 

طبیعی ولی روی خودت کار کن ،که خشمتو کنترل کنی

بچه دو ساله ست ،توقع  رفتار مثل بزرگسال نباید داسته باشین که....

بعد کنارش باشید و مواظبش باشید برای خودش هم خطر داره بازی با بشقاب و...

رفتار شما بعد از غدا خوردن و آب خوردن ببینه 

تکرار کنین واسش که مثلا مامان ببین من آب میخورم اینجوری