2789
عنوان

مستمر

61 بازدید | 9 پست

بچه ها ریاضی گند زدم مستمر رو 

شدم ۹ آخه میدونین چیه خیلی فشار رومه 

عربی از ۱۰ شدم ۶ و ۷۵ 

علوم شدم ۵ از ۱۶ 

توروخدا کمکم کنین نخندین توروخدا درسام خوب بود الان افتضاح میدم انگار دعام کردن دیگه حسی هم ندارم از درس کمکم کنین چند تا مشاور هم رفتم کمکم نکردن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گوشی ات رو به پدر و مادرت تحویل بده با دنیای مجازی خداحافظی کن...یه گوشی ساده بگیر پسر منم همین بود ...

اینارو میکنم ولی دیگه حال درس خوندن رو ندارم به نظرت اگه ترم عالی بشم این مستمرات جی میشع

به خدا هر کاری میکنم نمیشه بدنم حالشو نداره مغزم حالشون داره مریض هم شدم اینقدر سکته کردم

میشه معلومه که میشه من خودمم تقریبا وضعیت تو رو دارم البته من خیلی سن ام از تو بیشتره ولی به هر حال درس ها باید خونده بشه 

بشین یه برنامه بریز که هر درس رو تا تایم امتحاناتت هر روز چقدر بخونی و طبق اون پیش برو 

اینکه میگی مریضم که هیچی یکی دو روز دیگه خوب میشی ولی اگه حال درس خوندنو نداری راهکاری واست ندارم چون اگه واقعا برات مهم باشه در هر صورت میخونی 

میشه معلومه که میشه من خودمم تقریبا وضعیت تو رو دارم البته من خیلی سن ام از تو بیشتره ولی به هر حال ...

اگه نمره ترمم عالی باشه چی

خود معلمم گفت یه فکری به حال نمراتتون میکنم شاید گفت بیشترش کنم اگه ترمم عالی بشم

اگه نمره ترمم عالی باشه چی خود معلمم گفت یه فکری به حال نمراتتون میکنم شاید گفت بیشترش کنم اگه ترمم ...

آره حتما سعی کن پایان ترم رو نمره خوب بگیری به شرطی که از الان شروع کنی به خوندن 

معمولا معلم ها اگه ترم نمره بالا داشته باشی خیلی در مورد مستمر ارفاق میکنن

آره حتما سعی کن پایان ترم رو نمره خوب بگیری به شرطی که از الان شروع کنی به خوندن  معمولا معلم ...

ایشالله که همه قبول و موفق بشیم 

ایشالله 

من تلاشمو میکنم خدا خودش هم کمکم کنه همه رو کمک کنه منم تو درس و همه چی کمک کنه....

مرسی گلم از راهنماییت 😘