2777
2789
عنوان

دعا کنید من از این خونه راحت شم

139 بازدید | 18 پست

خسته شدم بخدا دیگه نمیکشم نه شغلی نه پس اندازی نه سر مایه ای که بتونم جدا شم حتی خواستگارم ندارم بتونم ازدواج کنم ۲۳ سالمه تنها راهم اینه که برا کنور قبول شم اونم همش دوماه وقت دارم تا قبلش سر کار بودم نتونستم درس بخونم الان نشستم خونه درس بخونم نمیزارن مدام خانوادم دعوا دارن رفتم داخل یه اتاق در قفل کردم مدام میان در میزنن یه وسیله تو اتاق میخوان مامانم از همه بدتره از یه طرف خواهرام هر روز دوستاشونو میارن خونه همش سر صداشون میاد تو اتاق ترو خدا دعام کنید امسال قبول شم 😪

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله ولی با ازدواج نا آگاهانه خودت بدبخت نکنی فقط با درس وکار و پیشرفت مستقل شو

مممنونم عزیزم فقط دعام کن چون فقط امسال میتونم فرهنگیان قبول شم دیگه سنم نمیخوره

حرف دل منو زدین درود برشما🌹

قربان شما 

آخه خودم این راهو رفتم تهش دیدم درسته من شانس آوردم ولی چندسال عذاب کشیدم تا تونستم درستش کنم میتونستم با کار و درس پیشرفت کنم اما دیگه نتونستم دوام بیارم ازدواج کردم

عزیزم کتابخونه که راحت‌تری 

زندگی تم جدا کنی ، بازم دردسر داره 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630