2777
2789

از کلاسام خسته ام 

دندونم درد میکنه 

به شکست عشقیم فکرمیکنم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دارم میرم خونه مامان بزرگم

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                 

علاف تو نی نی سایت منم حال ندارم حوصله ام ندارم

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡
رو مبل درازکشیدم با موهای شبیه سمندون ، منتظرم خدا شوهر برسونه😂🤣

منم منتظرم ولی کو خواستگار😁😁

🍀🍀🍀🍀🍀                                                              یادم بمونه هیچ چیزی از هیچ کس بعید نیست یادم بمونه چقدر امروز شرایط سختی داشتم یادم بمونه هر چند به ته خط رسیده باشم ولی امید داشته باشم خدا را چه دیدی شاید یکی از همین روزها نوبت من باشد   😔😔     ♡این نیز بگذرد♡

والا ساعت هفت بیدار شدم یه کم چرخیدم تو سایت رفتم لباس شستم باز دوباره خوابیدم   تازه بیدارشدم رفتم لباس هارو اویزون کردم رو بند  الانم رو مبل دراز کشیدم منتظرم فندقم بیدارشه😁

پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره"  ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم  عوضی
رو مبل درازکشیدم با موهای شبیه سمندون ، منتظرم خدا شوهر برسونه😂🤣

اول پاشو موهاتو درست کن به خودت برس بعد دراز بکش منتظر باش😁😁🤣🤣

پسری که بلد باشه موببافه رو اصلا قبول ندارم😁چون حتما رو موهای یکی دیگه تمرین کرده که یاد گرفته 😑فقط اینایی که تو بیوی اینستا نوشتن :"من میسازم و دنیامو یه نفره"  ملات کم نیاری اوستا😁🤣🤣🤣🤣🤣درخواست دوستی ممنوع چون لغو میکنم با تچکر😁😁😁 یه زمانی تمام دنیام بودی الان به اندازه ای تمام دنیا ازت متنفرم  عوضی
منم منتظرم ولی کو خواستگار😁😁

خواستگار دارم ازشون خوشم نمیا ، یا کوتوله ن یا سنشون ازم خیلی بیشتره یا روم نمیشه ب دوستام نشون بدم بکم این خواستگارم🤣💔

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

اول پاشو موهاتو درست کن به خودت برس بعد دراز بکش منتظر باش😁😁🤣🤣

هروقت شوهردار شدم چشم🤣 موهام بلنده منتظرم مامانم شونه کنه خودم دستم خسته میشه😂

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                  

خواستگار دارم ازشون خوشم نمیا ، یا کوتوله ن یا سنشون ازم خیلی بیشتره یا روم نمیشه ب دوستام نشون بدم ...

چن سالته ؟ من دیگه ۳۲ سالمه قبلا تک و توک داشتم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز