2777
2789
عنوان

بیایید نیت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 53 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

☹️👌یکی دیگه میگیری اگه آره من نیتمو کردم بگیر برام .

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت عدالت
بله
با دیگران همانطوری رفتار کنید که دوست دارید با شما رفتار کنند. این کار باعث می شود زندگی جوانمردانه ای داشته باشید. در طولانی مدت، به جای توجه صرف به سود شخصی، با رعایت انصاف می توانید اهداف خود را به بهترین وجه محقق کنید. به همین دلیل است که شما کارت عدالت را انتخاب کرده اید.

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
من ،گلم نیت کردم

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت قدرت

خیر
از کسانی که سعی می کنند با تظاهر به این که نسبت به شما آرامش درونی بیشتر دارند، افکار شما را کنترل کنند، دور بمانید. تا زمانی که قدرت آرامش بخش آن ها به شما ثابت نشده و آرام تان نکرد، مطمئن باشید که دروغ می گویند. مقاومت در برابر این افراد، به نوعی قدرت درونی شما را نشان می دهد، بنابراین به خودتان اعتماد کنید.

نیت کردم 

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت عاشقان (عاشق و معشوق)

بله
عشق واقعی کمیاب است، بنابراین هرگز فرصتی را برای یافتن آن از دست ندهید. عشق همان چیزی است که به زندگی ارزش زیستن می دهد، زیرا زندگی زمانی زیبا می شود که بتوانید داشته هایتان را با کسی به اشتراک بگذارید. هرگز عشق را به پول نفروشید، در غیر این صورت به جای داشتن انگیزه و احساسات مثبت، در زندگی تان فقط مادیات داشته و تنها خواهید ماند.

نیت کردم

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت داوری

بله
شما در زندگی خود به یک دوراهی رسیده اید و باید مسیری را برای خود انتخاب کنید. احتمالا چنین چیزی را حس کرده اید، اما کارت داوری شما را مطمئن می کند. اکنون زمان تصمیم گیری برای ایجاد تغییراتی در زندگی است که مسیر حرکت شما را کاملا عوض می کند.