2777
2789
عنوان

بیایید نیت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 53 پست
نیت کردم 

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت پاپ

بله
اکنون زمان مناسبی برای ملاقات با یک رهبر معنوی است که به شما بینش، خرد و دیدگاه عمیقی ارائه می دهد، شما نیز به او احترام گذاشته و از او قدردانی می کنید. کارت پاپ نشان دهنده توانایی انتقال این دانش معنوی است که می تواند باعث آرامش خاطر افراد شود.

خسته از هر چه که بود و هر چه که هست...(:
نیت کردم

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت ماه

بله
توهمات کارت ماه می تواند برای اهداف مثبتی نیز به کار گرفته شود. به این ترتیب می توان به کودکان گفت که خرگوش عید پاک یا بابانوئل وجود دارد. شما می توانید برای افزایش خلاقیت و قدرت خیال پردازی کودک تان از چنین دروغ مصلحت آمیزی استفاده کنید. توهمات باعث رویا پردازی و خواب دیدن نیز می شود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نیت کردم عزیز فروزان هستم💙🌹

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت برج

خیر
خود را به خاطر باورهای اجتماعی دیگران، آزار ندهید. زیرا این ایده ها ممکن است برای آن ها خوب باشد، اما به زندگی شما کمکی نکند. اگر بیش از حد خود را درگیر ایدئولوژی های سیاسی، جنسی یا مذهبی کنید، از دیگران جدا شده و منزوی خواهید شد. پایبند بودن به عقاید اتفاق بسیار خوبی است، اما نباید کل زندگی شما را تحت شعاع قرار دهد.

کی میمیرم نیستم کردم بگو

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت پاپ

خیر
برای افراد، هر چقدر هم که قدرت داشته باشند، کاری را که بر خلاف باور و اعتقادات شخصی تان است، انجام ندهید. شما می دانید که درست و غلط چیست و نیازی ندارید دیگران تا عقاید شخصی شان را به شما تحمیل کنند. با گوش دادن به صدای قلب تان، هرگز خطا نخواهید کرد.

سلام من نیت گردم

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت برج

خیر
سعی نکنید با دادن هدیه به کسانی که دوست شان دارید، آن ها را در زندگی خود نگه دارید. اگر این کار را انجام دهید، آن هایاد می گیرند که توقع بیشتری از شما داشته باشند. اگر کسی را دوست دارید، به او عشقی بدون وابستگی هدیه بدهید. هدیه ای که برای به دست آوردن کنترل افراد، به آن ها داده می شود، اصلا هدیه به حساب نمی آید.

سلام برای من بگیرید زهرا هستم

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت ملکه

بله
ملکه پیشنهاد می کند که برای رسیدن به موفقیت، بهتر است به گروه ها و انجمن های حمایتی بپیوندید که فضا را برای رشد شما فراهم می کنند. بدون مشاوره مناسب و برخورداری از حمایت دیگران، تحقق رویاهایتان بسیار دشوارتر خواهد بود. کارت ملکه می گوید که اگر بخواهید، چنین گروه هایی را می توانید به راحتی پیدا کنید.

کردم

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت ماه

بله
گاهی اوقات بهتر است برای جریحه دار نکردن احساسات افراد، به آن ها دروغ بگوییم. به طور کلی، گفتن حقیقت خوب است، اما مواردی وجود دارد که بیان حقیقت می تواند به راحتی به یک فرد صدمه بزند. مثلا در برخی موارد، ممکن است کسی، تحت تاثیر اتفاقی، به معشوق خود حرفی بزند که به آن اعتقاد قلبی ندارد و بعدا، از گفتن آن پشیمان شود.

نیت کردم⚘

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت عاشقان (عاشق و معشوق)

بله
عشق واقعی کمیاب است، بنابراین هرگز فرصتی را برای یافتن آن از دست ندهید. عشق همان چیزی است که به زندگی ارزش زیستن می دهد، زیرا زندگی زمانی زیبا می شود که بتوانید داشته هایتان را با کسی به اشتراک بگذارید. هرگز عشق را به پول نفروشید، در غیر این صورت به جای داشتن انگیزه و احساسات مثبت، در زندگی تان فقط مادیات داشته و تنها خواهید ماند.

نیت کردم 

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت امپراطور

خیر
در این روزها به دنبال هیچ نوع پیشرفتی نباشید. کارت امپراطور نشان می دهد کسانی که در موقعیت بالاتری نسبت به شما قرار دارند، می خواهند بر شما مسلط شوند و شکست تان بدهند. از این افراد دور بمانید و منتظر روزهای خوبی باشید که این افراد روحیه مناسب تری داشته و از فداکاری و سخت کوشی تان بهتر قدردانی می کنند.

نیت کردم .بگیر.تا الانم ندیدم چیه 😁ولی جدیده انگار.

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت ارابه

خیر
خودتان را بیش از حد درگیر تکنولوژی نکنید. دنیای ماشینی امروز، زندگی را سخت تر کرده و باعث می شود هزینه ها افزایش یابد. جدیدترین تکنولوژی ها نیز قادر به حل مشکلات انسان نبوده و فقط ذهن است که می تواند مسائل او را حل کند.

نیت کردم عاطفه هستم

این کارت پاسخ نیت شماست: کارت قدرت

خیر
شما نباید سعی کنید پرخاشگری را با رفتار صلح آمیز کنترل کنید، زیرا این امر می تواند باعث خشونت بیشتر شود. وقتی افراد خشن متوجه می شوند که شما با آن ها مقابله نمی کنید، به جای این که این رفتار را نشانه رشد بدانند، آن را به عنوان نقطه ضعف قلمداد می کنند.