2777
2789

مبارکههههه بسلامتی دنیا بیاد

فک کن خدا با اون همه بزرگی دوسِت داره ،حتی فک کردن بهش هم آروم میکنه دله آدمو😍  حاجی حالِ یِه ایران بدع هرچی داشتیم و شکافتنش حاجی دزد اَ ایران زیاد زده چی میشد اگه سرجاش میزاشتنش/: ای ساربان آهسته ران من میهنم غم دیده است       شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪︎|                    

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

[QUOTE=289195882]مبارکت باشه عزیزم  فدای اون تو دلیت  وای که  از ذوقم  دهنم تا ب ...

روز به روز  که بزرگ شد خوب حسش میکنی عزیزدلم .انشاله همیشه دلتون شاد باشه .انشاله پاقدمش پربرکت ومبارک باشه گلی .خوشحالم از خوشحالیت 😍😘

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه🤗وزن شروع ۸۲😔🔓  👈🏼81.300🔓🥺🥺۸۵.۲۰۰😭🔒

ایشاله به سلامتی عزیزجان 😍😍

فدات بشم عزیزم مبارکت باش ایشاالله به سلامتی بغلش کنی

دلا غافل زسبحانی چه حاصل/مطیع نفس شیطانی چه حاصل/بُوَد قدر تو افزون از ملائک/تو قدر خود نمیدانی چه حاصل
😂😂😂 بچه رو میذارم مهد 🤭😂

شب چی؟ 🤣

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
 روز به روز  که بزرگ شد خوب حسش میکنی عزیزدلم .انشاله همیشه دلتون شاد باشه .انشاله پاقدمش ...

🙃🥳💕🤗

ممنونم انشاءالله 

داشتم لاغر میشدم که خدا یه فرشته داد بهم 🤭🥲❤️😊🥳🍃😍
پراتو جمع کن از ابن وسط  دیگه پر نمونده بود برات که 😅😅😅 حالا چرا ریخت پرت؟

چون یهو پاشد دیدم شکمش گندست😂مامانم میدونس بمن نگفته بود

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
میخوابونمش😆 سوراخ در رو کاغذ میزنم 😂

اگه ب تو رفته باشه که سرتق میشه میاد وا میکنه 

یا دوربین کار میذاره براتون 😅😅

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
چون یهو پاشد دیدم شکمش گندست😂مامانم میدونس بمن نگفته بود

اوه پس حق داشتی 😁

خوبه اپیلاسیون شدی مجانی 🤣🤣🤣

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز