2777
2789

وووااای خدا مبارک انشاا... بسلامتی بغلش کنی🧡🧡🧡🧡

عضو گروه بنفش💪سرگروه @خزان_نارنجی🌹❤️ وزن اولیه(۸۶)🔓💪هدف دوم(۸۳)🔓💪هدف سوم(۷۹)💪🔓هدف چهارم(۷۷)🔓💪هدف پنجم(۷۴)💪🔒هدف ششم(۷۱)🔒💪هدف هفتم(۶۸)💪🔒هدف اخر(۶۵)🔒🤗🥹🥹🥹

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

مبارک باشه قشنگم 😘😍 دی ماهی میشه دیگه بچت ایشاله.شانس بیاری آذر نیاد 😅😅

عه دلت میاد مایا جون من یه گل پسر آذرماهی دارم 

قند و عسل 😁آقاپسر😁کاکل بسر😁یه تاج سر😁😁😁

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه🤗وزن شروع ۸۲😔🔓  👈🏼81.300🔓🥺🥺۸۵.۲۰۰😭🔒

گفتم الان فحشم نده  بگه چرا گفتی 🤣🤣🤣

🤣🤣🤣🤣🤣

خدا اگر بخواد هیچ‌کس جلو دارش نیست امیدوارم ک خدا برات بخواد💞  تو زندگیم ی آدمایی هستن ک با هر کلمه حرفاشون  بارها بارها ب خودم میگم کاش هیچوقت نمیشناختمشون😄    

به به مبارکه😂😂🤩🤩🤩

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول ۷۹😬هدف اول ۷۵🔐هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

اشتباه دیدی🤣 برو چشم پزشکی😄

اره واجب شد برم 🥴

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

[QUOTE=289195882]مبارکت باشه عزیزم  فدای اون تو دلیت  وای که  از ذوقم  دهنم تا بنا گوش بازه 

@malake64  

اوخیییی😊😃

مهربونم 

خودمون متعجبیم 

هیچ حسی نداریم 😂

همه حس ها قاطی پاتیه😂😂

داشتم لاغر میشدم که خدا یه فرشته داد بهم 🤭🥲❤️😊🥳🍃😍
ای جونم مبارک باشه عزیزم ب سلامتی انشاالله مواظب خودت باش عزیزم ❤️❤️❤️❤️❤️ ب قول قدیمیا الان بار شی ...

چشم چشم 😘🤗💕💕💕😄

داشتم لاغر میشدم که خدا یه فرشته داد بهم 🤭🥲❤️😊🥳🍃😍

اااووووف منم خاله شدم که😍😁

لطفا آقایون درخواست دوستی ندید من تو این سایت چه کار با شما دارم آخه کی تو سایت کسی رو ندیده نشناخته دوستی می‌کنه 😑🌹لطفاً برای ظهور آقا امام زمان و شفا بیماران صلواتی بفرستید 🤲 💕  اللهم عجل لولیک فرج به حق زینب کبری،،  هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد 🌙 🌨️                    خداش در همه حال از بلا نگه دارد🤲💓🌱
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز