2789
ولی اون اسمایی که اونجا گفتم قبلا گفته بودم  حالا حسین گیر داده  الان اینا مد نظرمه ...

خوبن اینا ک الان گفتی نبروانا فقط یکم قدیمی شده ولی قشنگه

اسم زنداییمه 🤣

پسر ایزد هم قشنگه اسم رل و شوهر فعلی دوستمه 😅😅

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

خوبن اینا ک الان گفتی نبروانا فقط یکم قدیمی شده ولی قشنگه اسم زنداییمه 🤣 پسر ایزد هم قشنگه اسم رل ...

😂😂

داشتم لاغر میشدم که خدا یه فرشته داد بهم 🤭🥲❤️😊🥳🍃😍
میشه🤣

خدا رحم کنه 😁🥴🥴

دکتر تغذیه و ورزشم فایده نداره ؟؟؟

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
ای جان ایشاله  مرسی از دعات مهربونم 🥺🥺🥺🥺🥺❤❤❤❤ یعنی من گفتم دیگه دیشب میاد بازم نیومد یک ...

عه زلزله شده  چند ریشتری .خونه نمون 😩😩

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه🤗وزن شروع ۸۲😔🔓  👈🏼81.300🔓🥺🥺۸۵.۲۰۰😭🔒

ای وای توام آذری هستی 🤣🤣🤣

نهههه من متولد عقربم😁😌ولی برام سوال شد😅

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

عه زلزله شده  چند ریشتری .خونه نمون 😩😩

۳،۹ بود 

حالا فعلا ک نیومده

نهههه من متولد عقربم😁😌ولی برام سوال شد😅

جوووون عقربیا رو عشقه

سلاممم خوبی😍😍 وای مبارکت باشه انشالله خوش قدم خوش روزی باشه😘😘اتفاقا چندروز پیش از سمیرا سراغت را ...

عزیز دلمی مهربون

لطف داری عزیزم 😊😍

ممنون از دعای قشنگت 🍃🥲😃

داشتم لاغر میشدم که خدا یه فرشته داد بهم 🤭🥲❤️😊🥳🍃😍
حالا هی دعوا کنید سر ماه ها 🥲😆😆😆😆😆😆😂

🤣🤣🤣🤣