2789
منم امروز موعدمه بی بی قبل موعد گذاشتم

عزیزم علائمت چی بود که شک کردی بارداری مثل ماه های قبلی که پریود می‌شدی بود یا تفاوت داشت من علائمم مثل ماه قبلیه که پریود شدم فقط تیر کشیدن واژنم ومقعدم زیادتر شده وانگاری روی رحمم فشاره ودرد می‌کنه ولی سینه دردم مثل همون ماه های قبلیه

عزیزم علائمت چیه میشه بگی من شش روز مونده به پریودم ولی علائمم مثل ماه قبله که پریود شدم همین ناامید ...

تیر کشیدن تو شکم

جاهای مختلف

دل‌درد 

خارش دور ناف 

ببخشید اسهال 

دمای بدنم پایینه 

من چهار روز مونده به موعد زدم منفی بود 

بعدش زدم مثبت شد

اگه میخوای بی بی بزنی صبر کن 

انشاءالله که باردار باشی 😊🤭🤲🤲🤲

داشتم لاغر میشدم که خدا یه فرشته داد بهم 🤭🥲❤️😊🥳🍃😍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم علائمت چی بود که شک کردی بارداری مثل ماه های قبلی که پریود می‌شدی بود یا تفاوت داشت من علائمم ...

ترشحات هم زیاد بود 

همش میگفتم حتما دیگه پریود شدم 

می‌دیدم ن ترشحه

شبی که اقدام داشتم ، فرداش مثل سفیده تخم مرغ خارج شد آرم متوجه شدم تخمک گذاریم بوده 

از بعد پریودم یه شب در میون اقدام داشتم 

تیر کشیدن تو شکم جاهای مختلف دل‌درد  خارش دور ناف  ببخشید اسهال  دمای بدنم پایین ...

نه تا عقب نیفته بی بی نمی‌زنم چون همراه آنقدر منفی دیدم و بعد پریود شدم اصلا دلم نمی‌خواد بی بی منفی ببینم 🙁 شماام خیلی مبارکتوووننن باشه عزیزم

نه تا عقب نیفته بی بی نمی‌زنم چون همراه آنقدر منفی دیدم و بعد پریود شدم اصلا دلم نمی‌خواد بی بی منفی ...

انشاءالله که مثبته😍

ممنونم گلم 😊

@koomba     @ستارینا     @malake64     @79sanaz     ...

به سلامتی😍پس دیگه با رژیم خداحافظی کن🤭

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

پس مگه تو عید نگفتی پری شدم؟ من فقط دعا میکنم دیر تر شده باشی دی بیاد آذر نیاد 🤣🤣🤣

مگه آذر چشه🤣

🍀عضو تاپیک رکورد سلامتی🤩 گروه چهار ستاره وزن شروع دوباره 72🌷6/18👈70.5😍وزن هدف:۶۵🌷دفعه قبل تونستم سیزده کیلو کم کنم👌🏻این بار هم میتونم با امید به خدا و اراده خودم🌷                                                 تجربه کاهش قبل: وزن شروع 82.200🍀 80.400👈🏻(10/۱٠)🍀80 👈🏻(10/19)🍀(۱٠/۲۶)👈🏻۷۸.۸٠۰🍀( ۱۱/۲)👈🏻۷۸.۷٠٠🍀(۱۱/۱٠)👈🏻۷۷.۶۰۰🍀۱۰/۱۶👈🏻۷۷🍀۱۰/۲۳👈🏻۷۶.۱۰۰☘️۱۰/۳٠👈🏻۷۵☘️12/7👈🏻74.200☘️۱۲/۱۴👈🏻۷۳.۹۰۰☘️۱۲/۲۲👈🏻۷۳.۵۰۰☘️۱۲/۲۹👈🏻۷۲.۹۰۰☘️۱/۷👈🏻۷۲☘️۱/۱۴👈🏻۷۱.۴٠٠☘️۱/۲۱👈🏻۷٠.۹٠٠☘️۱/۲۸👈🏻۷۱.۵🤦🏻‍♀️🫤☘️۲/۴👈🏻۷۰.۴۰۰☘️۳/۱👈🏻۶۸.۷۰۰🤩😍

مرض😄😂😂😂

خیلیم شیک و خاصه

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
مگه آذر چشه🤣

ای وای توام آذری هستی 🤣🤣🤣

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
فدات شم مهربونم😍 اسمم حانیه بود 😁

بزن تاپیکو بترکون باز آمار دادی که 🤣

بندازش سطل آشغال اون خط تولیدتو😅 دستگاهای خوبی تو بازاره😂😂😂 شوخی بود😜

جووون فقط دستگاهارو 🤣🤣