2777
2789
ای جاااان پسرت آذر ماهیه؟ چندم؟ آخه این شوشو گنداخلاق من آذریه 🤣🤣 بببخشید جبگر 🙈🙈🙈❤

اره گلی شب تولد ش ۲۶م هست.

همه مثل هم نیستن که 😁😁یکم منتظر میمونیدی عروس من میشدی ،میدیدی چه گل پسریه 

دور از شوخی مایا انقد به همه چی حساسه لباس عوض میکنم یا موهامو تغییر میدم یا یه غذای جدید اختراع میکنم انقد ازم تعریف میکنه .برا آرایشم .برا ادکلنم نظر خوبی میده همش تعریف میکنه .موقع عروسی ا میرم آرایشگاه میگه جای خوب برو.م۳یش همه میگه مامان تو از همه خوشگلتری.اون  موقع قیافه ی همه😤😠😡😬😨🤢🤡☻😧👿👹👺💀☠👽این شکلی میشه منم لذتشو میبرم .😁😁😁

عضو تاپیک لاغری دورهمی دوستانه🤗وزن شروع ۸۲😔🔓  👈🏼81.300🔓🥺🥺۸۵.۲۰۰😭🔒

اره گلی شب تولد ش ۲۶م هست. همه مثل هم نیستن که 😁😁یکم منتظر میمونیدی عروس من میشدی ،میدیدی چه گل پ ...

آخی عزبززززززم  🥰🥰🥰🥰ماشااااالله بهش ،چه پسری خدا بهت ببخشه قشنگم 😘😘😘😘

خوشبخت و عاقبت بخیر بشه عزیزم ❤❤❤❤❤💋💋💋

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اره گلی شب تولد ش ۲۶م هست. همه مثل هم نیستن که 😁😁یکم منتظر میمونیدی عروس من میشدی ،میدیدی چه گل پ ...

نمیشه من عروست شم 🤣🤣🤣؟؟؟ دیر شد 

تو دیر پسر اوردی یا من زود اومدم ب دنیا

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤

حالا که لحظه خوشحالیته واسه منم دعا کن اتفاقی برام نیوفته ❤🥺 باشه؟ 

کانالم در تلگرام: konkuri_barname💚� گروه رقابتی تلگرام دارم که ۱۵ روز امتحانش رایگانه❤من پزشکی نمیخونم دوست عزیز؛ اگه میای اینو بپرسی نپرس🙂دانشجوی علوم پزشکی ام و پس از دانشجو شدن برای مشاوره و برنامه ریزی آموزش دیدم . الانم دو ساله که دارم برنامه مینویسم تقریبا ♥️😍
جون جون تو فقط اسم بگو😍🤭

مانلی 😋 یادم رفت

آخی عزبززززززم  🥰🥰🥰🥰ماشااااالله بهش ،چه پسری خدا بهت ببخشه قشنگم 😘😘😘😘 خوشبخت و عاقبت ب ...

فدات قشنگم انشاله قسمت شما هم بشه 😍😍😘😘

نمیشه من عروست شم 🤣🤣🤣؟؟؟ دیر شد  تو دیر پسر اوردی یا من زود اومدم ب دنیا

اره حیف شد من عروس گلی مثل تو رو از دست دادم 😑😁😁

فدات قشنگم انشاله قسمت شما هم بشه 😍😍😘😘

خدا نکنه عزیزم🥰

مرسی خاله جوووون ایشاله دعا کن 😘😘😘😘😘 فعلا ک باباش تحویل نمیگیره🤣

اره حیف شد من عروس گلی مثل تو رو از دست دادم 😑😁😁

حیف شد دا 😋😋😋 از من دیگه نیست همین یدونه بود.

مگه دعا کنی خدا دختر بده بهم بباد عروست بشه

خدا نکنه عزیزم🥰 مرسی خاله جوووون ایشاله دعا کن 😘😘😘😘😘 فعلا ک باباش تحویل نمیگیره🤣

دعا میکنم دلم صافه دعام زود میگیره .انشاله بابای بچت بیفته پاهات به غلط کردن😂😂

حیف شد دا 😋😋😋 از من دیگه نیست همین یدونه بود. مگه دعا کنی خدا دختر بده بهم بباد عروست بشه

اره کارتم سوخت😂😂 ای کاش میشد😍

ای جانم من به قربونش میرم .انشاله هم دخترش و میده هم پسرشو .دامادی هم بهتر از پسر من نصیبت میشه.

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز