2777
2789
❤❤️❤️❤️❤️ زیاد کار سخت نکن  مواظب باس قند مصنوعی نخور من قند بارداری گرفته بودم تیرویید گرفت ...

اخ آخ 

چشم 

داشتم لاغر میشدم که خدا یه فرشته داد بهم 🤭🥲❤️😊🥳🍃😍

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

عزیزم ببخشید من عنوان تاپیکتو سوالی خوندم فکر کردم نوشتی خاله شدین؟ گفتم دوماه دیگه میخوام بشم بعد م ...

عزیزممم😍

مبارک باشه😍😊

مبارکه عزیزم 

نمیشناسمت ولی خوشحال شدم

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
عزیزدلمی 😊 کاربری قبلیم بانوی زیبایی ها بود😁

یه چیزایی یادمه😍😍😍

عزییییزم مواظب کنجدت باش❤️

دلم پر میکشه یبار دیگه بگم بابا🖤                                       زیرگروه آبی💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙    وزن شروع۸۰.   ۷۸,۸۰۰💙۷۷,۸۰۰💙  ۷۶،۷۰۰           وزن فعلی   ۷۵،۵۰۰💙      هدف اول۷۶🔓 هدف دوم ۷۲🔒هدف سوم۶۸🔒هدف چهارم۶۴🔒 هدف آخر۶۰💪  پروفایل سرگروه ها 💙چالش زمستونی💙تاپیک مانکن های زیبا    💙
حدودا 21 دی به دنیا میاد 😁 نذر کرده بودم تو حرم  اگه باردار بودم ، اگه پسر بود بذارم محمد رض ...

پس دی ماهی شد بالاخره 😁

یه ۹ روز طولش بده برا زاییدن 🤣🤣 بذار بهمنی شه خو 😛

اگه با رضا میخوای باشه : امیررضا ، حمیدرضا، علیرضا، محمدرضا دیگه فکر کنم باز میگم 

دختر ماهلین ماهک ملودی روشا روشنا آتریسا آرنیکا مایا 😁

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
من وقی شدای قلب پسرموبرای اولین بار شنیدم کلی گریه کردم

عزیزم 🥺🥺🥺❤❤ خدا بهت ببخشه پسر مهربونتو 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
😐😂همیشه همینه حالا بچه تر بودم مینشست برام از ریز ریز اتفاقات میگفت برعکسیم ما

اره والا 🤣

اووووف خوش قدم باشه😂😂😂

تشکر تشکر 😛🤣

پس دی ماهی شد بالاخره 😁 یه ۹ روز طولش بده برا زاییدن 🤣🤣 بذار بهمنی شه خو 😛 اگه با رضا میخوای ب ...

جون جون

تو فقط اسم بگو😍🤭

جون جون تو فقط اسم بگو😍🤭

رضاقلی 😁

عه دلت میاد مایا جون من یه گل پسر آذرماهی دارم  قند و عسل 😁آقاپسر😁کاکل بسر😁یه تاج سر😁😁😁

ای جاااان پسرت آذر ماهیه؟ چندم؟

آخه این شوشو گنداخلاق من آذریه 🤣🤣

بببخشید جبگر 🙈🙈🙈❤

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز