2789
من بعد 8 سال جدا شدم. اعتیاد دست بزن شکاک فحاش رفیق باز روزی هزارمرتبه خداروشکر میکنم   & ...

بچه هم دارین

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
بچه هم دارین

ن خداروشکر.

شرایط و میدیدم و هیچ وقت این ریسک و نکردم.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تعلق میگیره  به نظرم وکیل بگیرید

متاسفانه هزینه وکیل ندارم خودم نمیتونم از حقم دفاع کنم.یاراهی نیست که ازم ضامن نخوان

شروع زندگیم۱۳۸۵/۳/۲۳وپایان زندگیم۱۴۰۳/۱/۲۹برای عاقبت بخیر خودم وبچهام (صلوات)بفرستین
میشه جزیی تر یه بار دیگه بیان کنید؟ 

طرف محکوم شد رفته تجدید نظر دوباره همون حکم اومده الان رفته اجرای احکام ابلاغیه اومده که پنج روز وقت دارین به وکیل میگن میگه کاریتون نباشه شما اینم متن ابلاغیه محکومیت شمابه موجب دادنامه مقتضی است یعنی چی

توروخدا برام دعا کنید آبروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم برم سر زندگیم
ن خداروشکر. شرایط و میدیدم و هیچ وقت این ریسک و نکردم.

شکر که بچه ندارین من احمق تمام شرایط شوهر معتاد عوضیمو دیدمو۵تابچه روباخودم بدبخت کردم

طرف محکوم شد رفته تجدید نظر دوباره همون حکم اومده الان رفته اجرای احکام ابلاغیه اومده که پنج روز وقت ...

ببینید همه این ها بستگی به جرم درجه آن، سابقه موثر متهم داره و بعضی ارفاقات تو قانون هست مثل تعلیق مجازات، تبدیل جزای نقدی که باعث میشه مجازات اجرا نشه، که در هر حال وکیلتون بیشتر در جریان جزئیات پرونده هستن، به نظرم بهشون اعتماد کنید 

ببینید همه این ها بستگی به جرم درجه آن، سابقه موثر متهم داره و بعضی ارفاقات تو قانون هست مثل تعلیق م ...

یعنی امکانش هست حکم عوض بشه میدونین طرف خیلی داخل دادگاه آشنا داره 

توروخدا برام دعا کنید آبروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم برم سر زندگیم
خب اگه نبخشم چی ؟؟ دیگه حق طلاق رو ندارم ؟

مگر به موجب یک سند جداگانه بخشیدین؟ 

اگر که نه هر وقت بخواین از این وکالت در طلاق استفاده کنید باید به موجب توافقی که کردین  تو جلسه دادگاه مهریه رو بذل کنید  وگرنه دیگه به استناد به این وکالتنامه نمی تونید طلاق بگیرید 

بعد از جدایی, کجا زندگی کردید ؟؟

مستقلم.

خونه رهن کردم ، تمام وسایلمم خریدم خداروشکر   

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞