2789

وکیل نیستم ولی دانشجو حقوقم

بپرس شاید تونستم کمکت کنم

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وکیل نیستم ولی دانشجو حقوقم بپرس شاید تونستم کمکت کنم

من وکالت حق طلاق داشتم با قبول بذل مهریه 

دیروز رفتم که دادخواست بدم و گفتن برو بهزیستی تو سامانه ثبت کن که بعدش پنج جلسه مشاوره بری بعدشم ۴۵ روز طول می‌کشه 

تا دیروز نمی‌خواستم مهریه بگیرم ولی الان نظرم عوض شده 

حالا میتونم برم درخواست مهریه بدم ؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
بفرمایید  امروز روز بیکاریست درخدمتم

من وکالت حق طلاق داشتم با قبول بذل مهریه 

دیروز رفتم که دادخواست بدم و گفتن برو بهزیستی تو سامانه ثبت کن که بعدش پنج جلسه مشاوره بری بعدشم ۴۵ روز طول می‌کشه 

تا دیروز نمی‌خواستم مهریه بگیرم ولی الان نظرم عوض شده 

حالا میتونم برم درخواست مهریه بدم

بوی نم بارون 😍🌧️☔
من وکالت حق طلاق داشتم با قبول بذل مهریه  دیروز رفتم که دادخواست بدم و گفتن برو بهزیستی تو سام ...

اره میتونی

من مامانِ یه دختر موفرفریم با چال گونه قشنگش🐥.              مثل شیشه باش،اگر شکستنت ببرشون🖤.                        خدایا خودت پشتم باش و بهم کمک کن🦋.                      یه روز همونی میشه که من میخوام🕊♥️.               اندکی صبر،سحر نزدیک است💚🌱.                     
من وکالت حق طلاق داشتم با قبول بذل مهریه  دیروز رفتم که دادخواست بدم و گفتن برو بهزیستی تو سام ...

بله اون بذل مهریه در قبال طلاق هست 

تا وقتی که از این وکالت در طلاق استفاده نکردی می تونی مهریت رو مطالبه کنی 

بله اون بذل مهریه در قبال طلاق هست  تا وقتی که از این وکالت در طلاق استفاده نکردی می تونی مهری ...

اخه این وکالت رو دیروز بردم بهزیستی که تو سامانه ثبت کرد

بوی نم بارون 😍🌧️☔
جونم

یکی براش 99ضربه شلاق اومده الان رفته اجرای احکام دادگاه خواستنش وکیل میگه کاریتون نباشه امکانش هست وکیل خودش پول شلاق هارو بده طرف ندونه

توروخدا برام دعا کنید آبروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم برم سر زندگیم
خوب خودت زدی بذل مهریه اونوقت چجوری میخوای با حق طلاقت مهر هم ببری؟ 

نه خب 

میگم الان که تو سیستم ثبتش کرده ، میشه فعلا متوقفش کرد؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اخه دیروز ک این درخواست حق طلاق رو بردم که ثبت کنه ، توش نوشتهبذل مهریهد

ی درخاست ویرایش توی ویا توی دادگاه بده

بگو میخام دعوا رو ویرایش کنم