rainyday مدیر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 36200 عنوان وکیل داریم؟؟؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 65 پست سوال داشتم ضروریه بوی نم بارون 😍🌧️☔ 1402/02/14 | 09:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روزازنو عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 6807 اخه این وکالت رو دیروز بردم بهزیستی که تو سامانه ثبت کرد اشکال نداره زمانی معتبره که برین دفتر خانه و صیغه طلاق جاری بشه... حتی رای هم فقط سه ماه معتبره و بعدش ملغی میشه
دختربهارمم عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 5436 بله اون بذل مهریه در قبال طلاق هست تا وقتی که از این وکالت در طلاق استفاده نکردی می تونی مهری ... موقعی که میخواستم جدا شم ، وکیلم میگفت اگر مهریه رو بذل کنی میتونی دوباره درخواست بدی و بگیریش.مهریه تنها در صورتی کلا از بین میره که اسقاطش کنی. میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤ من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞
shaghayeghmordab عضویت: 1400/12/07 تعداد پست: 1373 نه خب میگم الان که تو سیستم ثبتش کرده ، میشه فعلا متوقفش کرد؟ برو رد درخواست بده بعد مهریه اتو بزار اجرا
aaaa1111 عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 986 بفرمایید امروز روز بیکاریست درخدمتم سلام ببخشید این برای یکی از آشنا هم وکیاش گفته تو کاریت نباشه امکانش هست چون99ضربه شلاق براش اومده وکیل خودش پولشو بده توروخدا برام دعا کنید آبروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم برم سر زندگیم
کرمزی_گول عضویت: 1401/12/19 تعداد پست: 2451 یکی براش 99ضربه شلاق اومده الان رفته اجرای احکام دادگاه خواستنش وکیل میگه کاریتون نباشه امکانش هست و ... مشکلی نیست آره
rainyday مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 36200 اشکال نداره زمانی معتبره که برین دفتر خانه و صیغه طلاق جاری بشه... حتی رای هم فقط سه ماه معتبر ... ی خونه گرفتیم از طریق بانک مسکن سه دنگ ب نام من بود سه دنگ ب نام شوهر عوضیم ولی بعدش رفت وکالت بلاعزل برا اون سه دنگ ک ب اسم خودش بود داد بهم ...الان که ازش خیانت دیدم ، برداشته سند و وکالت رو با خودش برده...میتونه وکالتش رو برطرف کنه ؟؟ بوی نم بارون 😍🌧️☔
aaaa1111 عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 986 مشکلی نیست آره اهان مرسی ممنون توروخدا برام دعا کنید آبروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم برم سر زندگیم
rainyday مدیر استارتر عضویت: 1396/07/10 تعداد پست: 36200 موقعی که میخواستم جدا شم ، وکیلم میگفت اگر مهریه رو بذل کنی میتونی دوباره درخواست بدی و بگیریش. مهر ... گرفتی مهریه ت رو ؟ بوی نم بارون 😍🌧️☔
روزازنو عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 6807 موقعی که میخواستم جدا شم ، وکیلم میگفت اگر مهریه رو بذل کنی میتونی دوباره درخواست بدی و بگیریش. مهر ... خب این شرایط خاص خودش رو داره معمولا چون مهریه سکه هست همون ابرا در نظر گرفته میشه و غیر قابل رجوع بنابراین لازمه که یک زن بدون فکر و مشورت بی گدار به آب نزنه
دختربهارمم عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 5436 گرفتی مهریه ت رو ؟ خیر میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤ من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞
روزازنو عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 6807 سلام ببخشید این برای یکی از آشنا هم وکیاش گفته تو کاریت نباشه امکانش هست چون99ضربه شلاق براش اومده و ... سوالتون کلیه ولی چرا باید وکیل پول پرداخت کنه؟
aaaa1111 عضویت: 1402/02/09 تعداد پست: 986 سوالتون کلیه ولی چرا باید وکیل پول پرداخت کنه؟ اخه میگه کاریتون نباشه چون خیلی پول گرفته دیگه رفته اجرای احکام مگه میشه کاری کرد توروخدا برام دعا کنید آبروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم برم سر زندگیم
دختربهارمم عضویت: 1398/12/21 تعداد پست: 5436 خب این شرایط خاص خودش رو داره معمولا چون مهریه سکه هست همون ابرا در نظر گرفته میشه و غیر قابل ... بله میدونم.به من حق طلاق و دادن در مقابل اسقاط مهریه...البته برادرشون دفترخونه داشت و مسلط به کلیه امور حقوقی، قشنگ همه چیو بلد بودن. میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤ من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞
روزازنو عضویت: 1397/01/17 تعداد پست: 6807 ی خونه گرفتیم از طریق بانک مسکن سه دنگ ب نام من بود سه دنگ ب نام شوهر عوضیم ولی بعدش ر ... بستگی به متن وکالتنامه داره اگه زده باشین غیر قابل عزل و حق انجام کار را از خودش سلب کرده باشه خیر می تونید به همون دفتر خانه ای که وکالت گرفتین مراجعه کنیم