2789
بله اون بذل مهریه در قبال طلاق هست  تا وقتی که از این وکالت در طلاق استفاده نکردی می تونی مهری ...

موقعی که میخواستم جدا شم ، وکیلم میگفت اگر مهریه رو بذل کنی میتونی دوباره درخواست بدی و بگیریش.

مهریه تنها در صورتی کلا از بین میره که اسقاطش کنی.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بفرمایید  امروز روز بیکاریست درخدمتم

سلام ببخشید این برای یکی از آشنا هم وکیاش گفته تو کاریت نباشه امکانش هست چون99ضربه شلاق براش اومده وکیل خودش پولشو بده 

توروخدا برام دعا کنید آبروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم برم سر زندگیم
اشکال نداره زمانی معتبره که برین دفتر خانه و صیغه طلاق جاری بشه... حتی  رای هم فقط سه ماه معتبر ...

ی خونه گرفتیم از طریق بانک مسکن 

سه دنگ ب نام من بود سه دنگ ب نام شوهر عوضیم 

ولی بعدش رفت وکالت بلاعزل برا اون سه دنگ ک ب اسم خودش بود داد بهم ...

الان که ازش خیانت دیدم ، برداشته سند و وکالت رو با خودش برده...

می‌تونه وکالتش رو برطرف کنه ؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
موقعی که میخواستم جدا شم ، وکیلم میگفت اگر مهریه رو بذل کنی میتونی دوباره درخواست بدی و بگیریش. مهر ...

خب این شرایط خاص خودش رو داره 

معمولا چون مهریه سکه هست همون ابرا در نظر گرفته میشه و غیر قابل رجوع 

بنابراین لازمه که یک  زن  بدون فکر و مشورت بی گدار به آب نزنه 

گرفتی مهریه ت رو ؟

خیر

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم" صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                 من ♡مُعَلِّمی♡ را با جان،فارغ از افکار نان،بهر بهبود جهان،پذیرفتم.🦋🌸💞                            

سوالتون کلیه  ولی چرا باید وکیل پول پرداخت کنه؟

اخه میگه کاریتون نباشه چون خیلی پول گرفته دیگه رفته اجرای احکام مگه میشه کاری کرد

توروخدا برام دعا کنید آبروم حفظ بشه شوهرم بیاد دنبالم برم سر زندگیم
خب این شرایط خاص خودش رو داره  معمولا چون مهریه سکه هست همون ابرا در نظر گرفته میشه و غیر قابل ...

بله میدونم.

به من حق طلاق و دادن در مقابل اسقاط مهریه...البته برادرشون دفترخونه داشت و مسلط به کلیه امور حقوقی، قشنگ همه چیو بلد بودن.

ی خونه گرفتیم از طریق بانک مسکن  سه دنگ ب نام من بود سه دنگ ب نام شوهر عوضیم  ولی بعدش ر ...

بستگی به متن وکالتنامه داره 

اگه زده باشین غیر قابل عزل و حق انجام کار را از خودش سلب کرده باشه خیر 

می تونید به همون دفتر خانه ای که وکالت گرفتین مراجعه کنیم