2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خوشم میاد ازش. چون شغلش آزاد و نوپاست میترسم 

اگه ملاکای دیگه ات جوره و طرف ارزش یکم سختی کشیدن داره قبول کن

ارزش نه از نظر اینکه تو بهش علاقه داریا از لحاظ اخلاقو رفتار و اهل چیزی نبودن

اگه ملاکای دیگه ات جوره و طرف ارزش یکم سختی کشیدن داره قبول کن ارزش نه از نظر اینکه تو بهش علاقه دا ...

پسر مثبت و با ادبی بود در نگاه اول. اهل نماز که من خیلی خوشم اومد.

خب ماهم قراره ی مدت رفت و آمد کنیم. مسئله اینه که از همین اول میگم خوبه الکی رفت و امد نکنم. قیافه ...

چی بگم والا

من و همسرمم یه سری فاکتورای اولیه داشتیم که رابطه رو ادامه دادیم خب

من سریع عقد کردن رو نمی پسندم

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

مطمینا شک و تردید داشتم. بنظرم اگه در مورد مسایل مهم زندگی تفاهم باشه میشه امیدوار بود که زوج خوبی هستیم.مسلما اختلاف پیش میاد و به نظر من نکته مهم یادگیری ارتباط و گفتگو در طول زندگی هست که جلو خیلی از سوتفاهمات رو میگیره. متاسفانه تو فرهنگ ما یادمون نمیدن که وقتی با ی نفر رفتیم زیر ی سقف باید تمام مدت در حال یادگیری نوع برخورد، حرف زدن و ... باشیم. ی نگاه به همین سایت بندازی متوجه میشی که چقدر چقدر آگاهی کمه و حتی حاضر نیستن کمیوقت بگذارن و توی نت سرچ کنن تا کنی یاد بگیرن، هر اختلافی رو به جادو ربط میدن، نهایت اموزششون هم براساس حرف خاله و عمه که خودشون هزار تا مشکل دارن هست. از اونطرفم چشمشون به ظاهر زندگی لاکچریای تو اینستگرامه و در نهایت پشت سر هم تایپیک میبینی از اینکه زندگیم بده، خیانت هست، دعوا میکنیم، دنبال طلاقیم و غیره

خوب وقتی به بلوغ فکری برسید تردید جز جدایی ناپذیر هر تصمیمیه چون به آینده‌اش با تخیل فکر نمی‌کنیو آد ...

اره خب. منم الان ۲۷ سالمه. و خیلی نگران آینده. بیشترم نگران مسائل مالی. با وجود اینکه خودمم شاغلم و حقوق ۱۵دارم

پسر مثبت و با ادبی بود در نگاه اول. اهل نماز که من خیلی خوشم اومد.

خاستگار منم وضع مالیش اصلا خوب نبود یه متورم نداشت اما مذهبی بودو حس میکردم خدا خیلی دوسش داره😊.وضع مالی پدرم خوب بود درعوضش و برام سخت بود قبول کردنش

خداروشکر العان ۱۰ ساله شوهرمه چند سال اول سخت بود اما خداروشکر العان همه چیز داریم همش به خدا میگم شکرت که بهت اعتماد کردمو قبول کردم.تو کل فامیل به عنوان بهترین مرد خانواده میشناسنش

اره خب. منم الان ۲۷ سالمه. و خیلی نگران آینده. بیشترم نگران مسائل مالی. با وجود اینکه خودمم شاغلم و ...

اگر طرفتون مناسب شماست و اختلاف اندیشه و طبقاتی فاحش ندارید خدا درهای برکتشو بعد ازدواج باز می‌کنه.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
چه چیزی دلگرمت کرد؟ شغلش؟چهرش؟ الان از این تصمیمت راضی هستی. من اگ شغلش کارمند رسمی بود راحت اوکی ...

نه اتفاقا شغلی نداشت و داشت درس میخوند سربازی هم نرفته بود هیچی نداشت ولی ب. دلم نشست

اگه بخام خودمو توصیف کنم میگم ✓چال گونه خال لب گیسو کمند ابرو کمان♕

اگر طرفتون مناسب شماست و اختلاف اندیشه و طبقاتی فاحش ندارید خدا درهای برکتشو بعد ازدواج باز می‌کنه.

زرنگ که هست. من چون تازه ۱ ساله شروع کرده نگرانم. البته خودش میگه گرفته و میخوام جامو عوض کنم ی جا بزرگتر بگیرم