2777
2789

شیطان هر موجودیه که شر تولید می‌کنه و منحرف‌کننده است 

برخی از اجنه شیطان اند، نوع انسی خیلی زیاده، حتی ویروس‌ها هم شیاطین‌اند

اون شخص خاصی که منظورته اسمش ابلیسه

ممکنه بدنش یه جسم رقیق شبیه بدن مثالی ما باشه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کتاب شنود رو هم بخونین بوضوح شیاطین کوچیک رو دیده که بر گردن ادمی سوارند البته من ابن کتاب رو بعد از تجربه خودم خوندم هم خوان با تجربه ام بود

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
چقدر خوب میدونی بگو حالا تا میتونی

اجنه زندگی طایفه ای و قبیله ای دارند و درون قبایل سلسله مراتب هست

قدرت قبایل باهم متفاوته همینطور عادات و محل زندگیشون

حتی شکل و قیافشون

و رنگ لباساشون

عقایدشون

مسلمان مسیحی یهودی و کافر

که شیطان و پیروانش کافرند و در خدمت او

اما بقیه دنبال زندگی خودشونن

کتاب شنود رو هم بخونین بوضوح شیاطین کوچیک رو دیده که بر گردن ادمی سوارند البته من ابن کتاب رو بعد از ...

ببخشید مستند شنود 

چون من کتاب صوتی زیاد گوش میدم فکر کردم کتاب بوده 

مستند شنود صوت هست موقع کاراتونو میتونید گوش بدین

تجربه پس ازمرگه

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است