2777
2789
عنوان

دزدیدن اسم

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 39 پست
اها  متاسفم براشون :)

اگه همکارات همگی اون قبلی ها هستن پس چ بگید چ نگید شما رو ب همون اسم قبلی صدا میزنن. اگه کلا عوض شده باشن ی اسم جدید بزارید.اون بیشعوری خودش رو رسونده.با شما تو ی تایمی همکار بوده تا دیده شما رفتید رفته سریع ب بقیه گفته از فردا منو فلانی صدا بزنید چ مسخره،مثل دختر بچه ها ک هرروز میگن منو فلان اسم صدا کن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه همکارات همگی اون قبلی ها هستن پس چ بگید چ نگید شما رو ب همون اسم قبلی صدا میزنن. اگه کلا عوض شده ...

فک کن حالا یه مرد 40 سالس خیر سرش اینکارو کرده سنش کم بود و میگفتم سابقشم کمه نمیسوختم ولی خیلی غیر حرفه ای عمل کرد 

اره درسته :)) 

اره میدونست  نه دیگه برنمیگردم اونجا متاسفم براش کاری کرد نتونم برگردم دیگه

به خاطر یه اسم برنگردی ؟؟؟ ول کنا محکم باش اگه کارت رو دوست داری برگرد با یه اسم بهتر

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
همون اسم خودت باور کن شیک تره  اسم خودتو بذار شاید اوناهم از سرشون افتاد

عزیزم اصلا بابت اسم ناراحت نیستم بابت حرکت زشتش ناراحتم 

چون اونجایی که بودیم همه دنبال حرف بازی بودن منم اومدم بیرون میشناسم میخوان بشینن بگن این دوتا حتما باهم بودن و فلان و... چون انقد بیشعور بود دوست داشت حرف بنذازه پشت من 

این همه اسم چراباید اسم منو میذاشت؟ دیگه بلاکش کردم کلا اسکلو 

به خاطر یه اسم برنگردی ؟؟؟ ول کنا محکم باش اگه کارت رو دوست داری برگرد با یه اسم بهتر

اره اصلا بخاطر کارای این ادم رفتم انقد هیز بازی دراورد و حرف دوست داشت درست کنن بقیه برامون 😏

کارمو اول خیلی دوست داشتم انقد حاشیه هاش زیاد بود اومدم بیرون کارفرمام گفت تابستون بیا گفتم باشه احتمالا تابستونو میام که این احمقو که دیدم دوباره یادم افتاد برگردم میخواد اعصابم بدتر خورد شه 

اره اصلا بخاطر کارای این ادم رفتم انقد هیز بازی دراورد و حرف دوست داشت درست کنن بقیه برامون 😏 کارم ...

هر جور راحتی.....برو جای دیگه خودتو خلاص کن

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕