2777
2789
عنوان

بیداران گرامی :))))

165 بازدید | 22 پست

من اصلا دلم نمیخواد مامانمو ببینم 

داداشم دلش میخواد ببینه 

دلم نمیخواد ببینتش بهش نزدیک بشه 

اصلا نمیدونم فردا ببرمش ببینش یا ن😭

مامانم وقتی داداشم ب دنیا اومد طلاق گرفت و کلا رفت و سمت ماام نیمد، هروقتم داداشم دلش می‌خواست ببینش میبردیمش کلیم اذیتش میکرد برمیگشتیم. الانم ازدواج کرده کلا ب ما محل نمیده. داداشم 7 سالشه و گیر داده ببینتش، خیلی بدم میاد از این رفتاراش. 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگر مامانت کلا بیخیال شما شده و دوست نداره شماهارو ببینه شمام بیخیالش بشید لیاقت نداره به داداشتم بگو مامان دیگه نیست یه مدت سختش میشه ولی کم کم فراموش میکنه و عادت میکنه بهتر ازاین که هردفعه بهونه مادرو بگیره 

هعیییی سلام  چه پارادوکسی  من میخوامش تو نمیخوایش  این نمیخواست و بردنش اون خودش ر ...

هعیییی! 

والا ما خوبیم داداشم فقط یهو دلش تنگ میشه اعصابم خورد میکنه

قضیه شما چیه؟ 

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     
چجور داداشتو اذیت میکرد عزیزم؟

دعوا داد کتک ترسوندن 

مث من، حتمن محبت میکنه ک داداشت دلش میخاد بخاطر داداشت برید اون بزرگ شه خودش بخاطراینروزاش متنفر میش ...

ن والا میریم همش پیش من میشینه کنار منه فقط 

اون هی میگه بیا کنار من 

داداشم خوشش نمیاد بغلش کنه 

کلا رو مخه مامانم

اگر مامانت کلا بیخیال شما شده و دوست نداره شماهارو ببینه شمام بیخیالش بشید لیاقت نداره به داداشتم بگ ...

داداشم گناه داره فقط 7 سالشه :)