خونه ما تو یه کوچه بن بست کوچیکه . یه همسایه هم دارم که به شدت وسواسی هست و مرتب کوچه رو جارو میکنه و میشوره ولی من نه کوچه رو کثیف میکنم نه تمیز. امروز ظهر پسرم یکم تخمه برد که با پسر یکی دیگه از همسایه ها که مامانش یا این همسایه خیلی دوسته بخوره .منم یه نایلون بهش دادم تا آشغالا رو بریزه توی نایلون. وقتی رفتم بیرون دیدم یکم کل تخمه ریختن در خونه همسایه وسواسی. منم وقتی پرسیدم پسر همسایه گفت کار من بوده . منم رفتم بیرون
وقتی برگشتم دیدم تمام اینا جارو کرده و ريخته در خونه ما
منم جارو برداشتم و رفتم بیرون و دوتا دیگه از زنای همسایه و اون همسایه وسواسی تو کوچه نشسته بودن و تند شدم و گفتم شما این آشغال رو ریختین در خونه ما . مگه سطل آشغاله .. خلاصه یکم بحث لفظی کردم و برگشتم توخونه . این کار رو چندبار دیگه هم کرده بود
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
منم جارو برداشتم و رفتم بیرون و دوتا دیگه از زنای همسایه و اون همسایه وسواسی تو کوچه نشسته بودن و تن ...
من فکر میکنم بحث کردن بخصووووووص با "زنان کوچه نشین" همون لفظ معروف پیامبر که میگن زنان کوچه نشین عروس شیطانند باعث میشه اونا بیشتر پشت سرتون غیبت کنند و اعصابتون رو بیشتر خراب کنند
بهترین کار این هست که بدون جارو کردن!!! اب بریزی تو کوچه پخش بشه
چون این کار ضمن اینکه بیتوجهی کردین بخاطر چندبرابر شدن کاراش بیشتر اذیتش میکنه دهن به دهن هم نمیشه دیگه هم تکرار نمیشه