2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 40 پست
منو پارتنرم قراره ازدواج کنیم ولی خیلی طول میکشه تا پارتنرم شرطای بابامو انجام بده و دقیقا منم خیلی ...

وای منم دلم براش تنگ میشه میگه بذار عقد کنیم دایم پیشتم ولی منم بهونه میارم و اینا چون دلم تنگ میشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نه سنتی نیس7ماه اینا باهم بودیم

پس شاید باهاش روراست نبودی و خواسته هاتو کامل نگفتی یا شناخت کافی ازش نداری همش سعی کرده مجهول بمونه

اگه اینا نیس و دوسشم داری پس استرس الکیه

ولی اگه میبینی یه جای کار داره میلنگه بیشتر روش فکر کن

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
رروراست بودم همش خودم بودم ولی چون یبار طلاق داشتم چشم ترسیده

انشالله که خوشبخت بشی عزیزم💕حساسیت و غرای الکی رو زیاد بروز نده حتی اگه به هیچی اعتماد نداری طوری رفتار کن که فک کنه داری

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)