2777
2789
عنوان

عروسی

299 بازدید | 23 پست

خانوما شهریور ماه عروسیمه و دوس دارم مراسم بگیرم ولی پدر شوهر و شوهرم مخالف هستن به نظرتون در مقابل رفتارشون چه عکس العملی داشته باشم ایا از جشن صرف نظر کنم میگن خرجش زیاده و فلان یا تو تالار ارزونتر مراسم بگیر چیکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو منم یه بار تو عمرم عروسی میگیرم 

اینارو باید اولش میگفت 

در کنار ساحل قدم میزدم و میخواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد. جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم. نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است، با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم دیدم که چقدر بیهوده بوده است. ولی آیا اگر به سمت آن شی بی ارزش نمیرفتم واقعا میفهمیدم که بی ارزش است یا سالها حسرت آن را میخوردم...؟

ارزون یا گرونه کاری ندارم ولی حتما حتما حتما بگیییییر 

حتما 

شدیدا به دلت میمونه تا ابد 

ول باهاشون راه بیا 

الان خیلی سخته 

خواهرم به تازگی عروسی کرده 

البته پول تالار فامیلامونو بابام داد و کادو ها رو خودش گرفت 

خوب راست میگن زیاد سخت نگیر الان واقعا مخارج بالاست به نظرم در حد افراد درجه یک و آتلیه و شام توی یه ...

عزیزم اینجا کرایه باغ گرونتر از تالاره من تو تالار مناسب عروسی میخوام ولی اونم زیادی میدونن

خانومهای که میگین تقصیر خودشونه باید فکرش رو میکردن و فلان شماها هم چندروز دیگه خانواده داماد میشین ...

والا ما هم هزینه جهیزیه داریم اونم جهیزیه تکمیل خرج ما کلا حساب نمیشه

الان کوتاه بیای تا اخر همینه ها 

برام طلا نگرفتن خریدای سهم داماد رو نکردن یا خرید لباس نداشتم 

الان حسرت میخوردم 

چون منو همینجوری شناختن 

اصلا حسابم نمیکنن حتی شوهرمم بمن خرجی نمیده برای خودم باشه اصلا پول نمیده خودش باید باشه کارت بکشه ولی خسیس نیس 

ولی من شناخته 

اینو بدون زنی ک خرج داره ارج داره 

ولی راه بیا گرون نگیر 

عزیزم اینجا کرایه باغ گرونتر از تالاره من تو تالار مناسب عروسی میخوام ولی اونم زیادی میدونن

ببنین بستگی داره چه باغی میخوای بگیری و در حد چند نفر!!

اینطور هم نیست که همه باغها گرونتر از تالار باشن

تازه هوا هم الان خوبه به نظرم نهایت ۱۰۰ نفر درجه یک توی یه باغ نه خیلی بزرگ با یه جور غذا و میوه و شیرینی و آتلیه و آرایشگاه میشه نهایت با ۲۰۰ تومن جمعش کرد

ببنین بستگی داره چه باغی میخوای بگیری و در حد چند نفر!! اینطور هم نیست که همه باغها گرونتر از تالار ...

نه بابا کمتر کلا قرااره هفتاد میلیون خرج کنه اخه رسم ما اینه که تو خرج عروسی هر دو طرف شریک باشن