2777
2789

من نامزدم و کم مونده ب عروسیم خانواده شوهریم نمیزارن برم ارایشگاهی که دلم میخاد و میخان ب یه ارایشگاه ارزون ببرن شوهرمم میگه تو رسم ما خانواده شوهر عروسو میبرن ارایشگاه والا بخاطر این اصلا نمخام عروسی بگیرم بنظرتون چیکا کنم؟

منم دقیقا اینوتجربه کردم براعقدرفتم جایی اوناگفتن براعروسی جایی که خودم خواستم 

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو همون اریشگاهی که دوست داری حتما از الان اجازه نده برات تصمیم گیری کنن

بگو عروسی منه و فقط ی شبه میخوام باب دل خودم باشه نه شما 

اگر ناراحت شدن بگو کلا عروسی نگیرین والا

محکم وایسا بگو باید اون ارایشگاهی که من می خوام ببرینم . از الان خودتو شل بگیری .دو روز بعد مسخرت میکنن میگن می خواستی خودت زرنگ باشی و پافشاری کنی ما که پامون گیر بود ولت نمیکردیم بالاخره پولش جور میکردیم 😊دقیقا این حرف شوعرمن و خانوادش بعد ازدواجم که هرچه گفتن گوش دادم

ی سر بزن به اون ارایشگاه شاید قابل قبول باشه روز عروسیم اگه لوازم آرایشی خوبی داری با خودت ببر از همون استفاده کنن یا اصلا چکاریه بودجهت میرسه خودتون ارایشگر بگیرین پولشم بدین دخالت نکنن.

به تاریخ ۱۴۰۲/۰۷/۲۰ ازین سایت میرم. دلیلشم خانوما فیس افاده ای حیوون گریز بی درک و منطق و سطح دغدغه در لول وای شوهرم مادرشوهرم جاریم دماغ عملیم.

اختلافش هم از جیب نده چرا تو بدی چشمشون کور میخواستن عروس نگیرن

مادرشوهر منم ی تاج زشت برای من اجاره کرد به زور منم تو آرایشگاه به ارایشگرم گفتم اینو دوست ندارم عوض کرد و بجاش گذاشت رو هزینه آرایش و اونم متوجه نشد 

بعد ها که عکس هامو دید هی میگفت دیدی چ تاج خوشگلی برات گرفته بودم گفتم آره خيلي 😂😂😂