2777
2789

ادای مردان رو درمیاره ولی وقتی نگاه میکنم ، میبینم زنی که ادای مردان رو درمیاره درنده خوتر میشه چون در تضاد با جنسیت و‌ویژگی هاش هست 

کلا زنان حق پذیریشون بیشتره و زودتر میشه قانعشون کرد ، به نظرم در دنیای دیگه تعداد زنان در بهشت بیشتر از مردان هست .

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولی ب ما میگفتن بیشتر اهل جهنم رو زنان تشکیل میدن چون غیبت زیاد میکتن😑 ازونورم میگفتن بهشت زیر پای ...

بهشت زیر پای مادرانه یعنی فرزندان اگه میخوان بهشتی شن باید خدمت مادر رو انجام بدن نه اینکه مادر میره بهشت 

پسرم دنیامه❤
ولی ب ما میگفتن بیشتر اهل جهنم رو زنان تشکیل میدن چون غیبت زیاد میکتن😑 ازونورم میگفتن بهشت زیر پای ...

غیبت یکی از گناهان کبیرست ، بیشتر دغلکاری ماله مردانه 

اون بهشت که زیر پاشونه یعنی بچه اگه میخواد به بهشت برسه باید اونو در زیر پای مادر جستجو کنه ، یعنی با خدمت به مادرش به بهشت برسه 

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌
بهشت زیر پای مادرانه یعنی فرزندان اگه میخوان بهشتی شن باید خدمت مادر رو انجام بدن نه اینکه مادر میره ...

هاااا؟؟

مرزهای احادیث رد جابجا کردید😄😄😄😄😄

بخدا تا قبل کامنت شما معنی اش این نبود

جامعه و این اقتصاد مارو بدخلق و وحشی کرده  حتی دیگه نمیتونیم مادری کنیم

ربطی نداره

مادر تو بدترین شرایط هم مادری میکنه

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
هاااا؟؟ مرزهای احادیث رد جابجا کردید😄😄😄😄😄 بخدا تا قبل کامنت شما معنی اش این نبود

نه والا همیشه معنیش همین بوده 

یه حدیث دیگه هم از پیامبر درباره نیکی و خدمت به والدین هست میگه اول مادر دوم مادر سوم مادر بعد پدر 

پسرم دنیامه❤