2789
عنوان

دلم خیلی گرفته😭

111 بازدید | 7 پست

تو خانواده وفامیل همیشه دختری متین و محترم بودم همیشه میگفتن آفتاب مهتاب ندیده .خوشگل ودرسخون وسربزیر لیسانس گرفتم ارشدو گرفتم ولی ارزش نداشت هرچی خواستگار بود به خاطر حرف خانواده کنار گذاشتم خواهر بزرگم می‌گفت تو باید یکی مثل گلزار بیاد خواستگاریت هیچ کس در شأن تو نیست هم خوشگلی هم تحصیل کرده ای هم متین وفلان وبهمان بااین حرفها ودخالت مادر و خواهر عمرم گذشت الان امسال 40ساله شدم وحصرت یه زندگی معمولی واداشتن فقط یدونه بچه ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من گذشت دیگه واقعا حس و حال این زندگی تکراری برام سخته 

از شما که نگذشته ولی من خودم شخصا دلم میخواست زمان به عقب برگرده و هیچ وقت ازدواج نکنم و حتی بچه دار هم نشم 

ازدواج خوب خوبه ولی واقعا ازدواجی که قراره هر روز عذاب بکشی دور از جون دیوانگیه و منم دیوانگی کردم. الان پشیمانم ولی راه پس و پیش ندارم بخاطر همین بچه 

از شما که نگذشته ولی من خودم شخصا دلم میخواست زمان به عقب برگرده و هیچ وقت ازدواج نکنم و حتی بچه دار ...

انشالله که مشکلاتتان حل بشه درسته ولی خوب من فرصتای زندگیمو از دست دادم زمانم برگشتی نداره خیلی غصه میخورم ولی چه فایده آدم یه بار زندگی میکنه

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز