2777
2789

من فیزیوتراپی میخونم پارتنرم پرستاری وقت امتحانا هوای همو داریم 

ب دوس پسرت بگو بعد از تموم شدن درست بهش تکست میدی

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو ، تو لبخند منو میبینی نه درد هامو ، تو متوجه چیزایی که رها میکنم میشی نه اخمام.میتونی حرفامو بخونی نه ذهنمو ، پس لطفا راجب من نه نظر بده و نه قضاوتم کن چون تو فقط قسمتی از من رو میبینی که خودم خواستم نشونت بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش بگو که امتحان داری و یه ساعتی مشخص کن که فقط تو اون زمان پیام بده و اگر کلا دوس نداری بهت پیام بده بهش بگو تا پایان امتحانات پیام نده اگه طرف دوستت داشته باشه به حرفت گوش میده 

یه مرد خسته از دنیا 
بهش بگو که امتحان داری و یه ساعتی مشخص کن که فقط تو اون زمان پیام بده و اگر کلا دوس نداری بهت پیام ب ...

یچیزی بگم خیلی حس پوچی بهم دست داده آخه میدونی 

ما ۵ ساله باهمیم بعد شهر ما خیلی کوچیکه .. محدودیت‌های مامانم .. نبودی پول.. نبود مکان ووو

بعد دیشب تلفنی صحبت میکردیم میگف احساساتت صفره چون من یکی میخام دورم بگرده برام تولد بگیره در حالی تو اینطوری نیستی 😔

بنظرت به حرفش فکر نکنم؟ خودشم اصلا تولد برام نگرفته 

عزیزم میشه بدونم ورودی چه سالی و کدوم دانشگاهی؟

ورودی ۱۴۰۰ مشهد

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو ، تو لبخند منو میبینی نه درد هامو ، تو متوجه چیزایی که رها میکنم میشی نه اخمام.میتونی حرفامو بخونی نه ذهنمو ، پس لطفا راجب من نه نظر بده و نه قضاوتم کن چون تو فقط قسمتی از من رو میبینی که خودم خواستم نشونت بدم
 یچیزی بگم خیلی حس پوچی بهم دست داده آخه میدونی  ما ۵ ساله باهمیم بعد شهر ما خیلی کوچیک ...

ولکن عاموووو

درستو بخون

از حرفات معلومه دوسش نداری

برا رفع بی حوصلگی باهاشی

این روابط نون و اب نمیشه ها

کم کم حذفش کن درستو بهتر لخون

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

ولکن عاموووو درستو بخون از حرفات معلومه دوسش نداری برا رفع بی حوصلگی باهاشی این روابط نون و اب ن ...

شما بودی چی بهش میگفتی ؟؟

ینی واقعا اصلا موقعیت نبوده کم کم تولد ۳ تومن درمیاد 

مکانش .. مامانم مثل شمر .. 

تازه گفت خودتم از اونایی که چیزی برات نخرن ناراحت نمیشی 

یچیزی بگم خیلی حس پوچی بهم دست داده آخه میدونی  ما ۵ ساله باهمیم بعد شهر ما خیلی کوچیک ...

یعنی بگم تررررر زدی تو دوس پسر پیدا کردن ..آخه چیه این تو رو جذب کرده ..پسری که از دختر میخواد بکنه یه بیشعور بیشتر نیست ..اونجور که تو باهاش راه میای هر کی ندونه فکر میکنه حتما یه عیبی داری که به هرطریقی میخوای باهاش باشی ..وظیفشه منتت رو بکشه ..یه مدت بی محلی کن تا آدم شه ..مگه اینکه خدای ناکرده بهش بهانه داده باشی 

یه مرد خسته از دنیا 
یعنی بگم تررررر زدی تو دوس پسر پیدا کردن ..آخه چیه این تو رو جذب کرده ..پسری که از دختر میخواد بکنه ...

تازه گفت خودتم اینقد بی احساسی و صفری که چیزی برات نخرن ناراحت نمیشی ، من چند بار خریدم