2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من جفتم پاره شده بود ساعت ۵ صبح با خونریزی و دفع لخته های بزرگ رفتم اونجا..تو اورژانس طبقه پایینش تا ۱۰ نگهم داشتن و هرکی یبار میومد یه دیدم میزد و میرفت.....بعد فرستادم طبقه زایمان طبیعی لباس اینا برام پوشندن و گذاشتنم روتخت تا اینکه ماما اومد معاینم کرد وحشت کرد گفت دختر تو جفتت قبل بچه اومده و خون لخته دفع میکنی باید سریع اورژانسی سزارین بشی....چرا دیر اومدی ممکنه برا بچت اتفاقی بیافته...گفتم از ۵ صب اینجام تو بخش اورژانس نگهم داشتن🥺کلی عصبی شد و رفت تا اونا را دعوا کنه.‌حالا منم با گریه بردنم اتاق عمل...بچم دنیا اومد خداروشکر سالم بود سینه هام چون بزرگ بود و نوکشم کوچیک درست نمیتونس شیر بخوره اونجا درستو حسابی آموزشم ندادن ک بعدا آبسه شد وتا ۴ ماهگیه بچم زجرم داد و عملش کردم و نزدیک بود بره تو خونم و بمیرم..........حالا باز دوسه روزی که اونجا بودم از درد بخیه های سزم نمیتونستم درستو حسابی چیزی بخورم و دفع نداشتم بجای اینکه کمکم کنن میومدن من دیقه یبار میگفتن حاضر شو باید دوباره بری اتاق عمل و رودتو بستیم..منم مث  چی می‌ترسیدم و گریه میکردم بجا اینکه آرومم کنن کمکم کنن زورشون میومد حتی برام شیاف بزارن...فک کن منی ک سزارینی بودم رو انداخته بودن تو سالن بیمارستان میگفتن به درد بخیه هات توجه نکن باید تند تندد راه بریییی...وای خدا میدونه چقد زجر کشیدم بازم ی دکتر دیگه اومد تو سالن دید با گریه و بخیه چجوری میدوم کلی دعواشون کرد....بماند ک بخیه هامم عفونت کرد..خلاصه که اینقد وحشت بهم دادن از زایمان و بچه داری بشدت میترسم .....دکترا خوب بودن .‌ولی رزیدنت وپرستار ها افتضاح

من جفتم پاره شده بود ساعت ۵ صبح با خونریزی و دفع لخته های بزرگ رفتم اونجا..تو اورژانس طبقه پایینش تا ...

الهی بگردم چه روزایی🥺این تجربه ها ادمو برا بچه های بعدی میترسونه که