برکه_چهل_پری مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 493 عنوان این احساس چیه؟ 167 بازدید | 15 پست عشق چجوریه؟ من از کجا بفهمم عاشق یکی شدم یا نه؟ قبلا فکر میکردم میدونم عشق چیه، ولی الان دچار شک و تردید شدم...فکر میکنم عاشق یکیم، ولی بعضی وقتا هیچ حس خاصی نسبت بهش ندارمبنظرتون این واقعا عشقه؟ 1402/02/14 | 00:15 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نرگس_آقاماشالا عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 973 نه.عشق روانیت میکنه. یه لحظه هم نمیتونی بهش بی حس یا بی تفاوت باشی یوقتایی تو زندگی، موقعیت هایی پیش میآد که انسان باید تاوان دعاهای مستجاب شده خودش رو بپــردازه. پس حواست به دعاهات باشه🌱
saba1383 عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 21809 عشق از شناخت میاد بنظرمکسی رو که نشناسی نمیتونی عاشقش باشیفقط شاید برات شخصیت جالب و ارزشمندی داشته باشه همینن اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
eshgholia عضویت: 1401/11/09 تعداد پست: 1109 😐 خدایااااا ازت ممنونم بابت همه چی ازت میخوام هر کسی هر مشکلی هر حاجتی داشته باشه صداشو بشنوی و حاجت رواش کنی انشالله ممننونم بابت همه چی قوربونت برم خداجونم🤲🤲♥️💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋💋
_unut عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 6995 عاشق بشی اصلا شک نمیکنی به حستنگاش میکنی میمیری براشدائم داری بهش فکر میکنی
marpary عضویت: 1400/02/19 تعداد پست: 4381 به نظر من عشق واقعی رو فقط وقتی تجربه میکنی که دوطرفه باشهیعنی هم عاشق باشی هم معشوقعشقت هر روز از شنیدن دوستت دارم هاش بیشتر جون میگیره و عاشق تر میشی
برکه_چهل_پری مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 493 نه. عشق روانیت میکنه. یه لحظه هم نمیتونی بهش بی حس یا بی تفاوت باشی اینطور نیست که اصلا بهش فکر نکنمحتی یه وقفه میون صحبتامون انداختیم و حتی یه روز نتونستم بدون صحبت کردن باهاش دووم بیازمولی از طرفی، میگم شاید فقط عادت کردم بهش
برکه_چهل_پری مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 493 عشق از شناخت میاد بنظرم کسی رو که نشناسی نمیتونی عاشقش باشی فقط شاید برات شخصیت جالب و ارزشمندی دا ... تا حدودی همو میشناسیمشاید کلمه ارزشمندی واژه درست تری برای این حس باشهولی وقتی نگرانش میشم یا دلم میخواد بیشتر باهاش حرف بزنم چی؟ ایناهم شامل ارزشمندیه؟
نرگس_آقاماشالا عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 973 اینطور نیست که اصلا بهش فکر نکنم حتی یه وقفه میون صحبتامون انداختیم و حتی یه روز نتونستم بدون صحبت ... ممکنه فقط عادت باشه یوقتایی تو زندگی، موقعیت هایی پیش میآد که انسان باید تاوان دعاهای مستجاب شده خودش رو بپــردازه. پس حواست به دعاهات باشه🌱
برکه_چهل_پری مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 493 عاشق بشی اصلا شک نمیکنی به حست نگاش میکنی میمیری براش دائم داری بهش فکر میکنی ششاید مربوط به نوع رابطمون هم باشه؟ حضوری نیست فعلا، در حد چت و تماسه
saba1383 عضویت: 1401/12/02 تعداد پست: 21809 تا حدودی همو میشناسیم شاید کلمه ارزشمندی واژه درست تری برای این حس باشه ولی وقتی نگرانش میشم یا دل ... وابستگی شاید اشتباه از ما بود،اشتباه از ما بود که خواب سرچشمه را در خیال پیاله می دیدیم✨☘️
برکه_چهل_پری مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 493 ممکنه فقط عادت باشه بنظرت... بعدا این عادت بهم ضربه میزنه؟ الان واقعا کمکم میکنه و روحیه میگیرم از حرفاشولی وقتی به یکم جلوتر فکر میکنم، نگران میشم
نرگس_آقاماشالا عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 973 بنظرت... بعدا این عادت بهم ضربه میزنه؟ الان واقعا کمکم میکنه و روحیه میگیرم از حرفاش ولی وقت ... طبیعیه. این عادت کم کم وابستگی میاره و اگه دوستت نداشته باشه و بخواد بره سخت میشه واست.سعی کن بهش وابسته نشی و تا زمانی که خودش چیزی ابراز نکرده حرفاشو جدی نگیری یوقتایی تو زندگی، موقعیت هایی پیش میآد که انسان باید تاوان دعاهای مستجاب شده خودش رو بپــردازه. پس حواست به دعاهات باشه🌱
برکه_چهل_پری مدیر استارتر عضویت: 1402/01/20 تعداد پست: 493 طبیعیه. این عادت کم کم وابستگی میاره و اگه دوستت نداشته باشه و بخواد بره سخت میشه واست. سعی ... خودش میگه دوستم داره(اون کلا اول شروع کرد) حتی یبار گفت من عاشقتم ولی باور نکن، چون نمیخوام بهت آسیب بزنمبعید میدونم کسی که بخواد بره اون باشه😅من از این نگرانم که خیلی جدی بگیرمش و بعدا نتونم ادامه بدمهم من ضربه بخورم هم اون
نرگس_آقاماشالا عضویت: 1401/10/13 تعداد پست: 973 خودش میگه دوستم داره(اون کلا اول شروع کرد) حتی یبار گفت من عاشقتم ولی باور نکن، چون نمیخوام بهت آ ... پسری که بهت میگه عاشقتم ولی باور نکن، غیر مستقیم داره بهت میگه گول حرفای منو نخور 😂🤝 یوقتایی تو زندگی، موقعیت هایی پیش میآد که انسان باید تاوان دعاهای مستجاب شده خودش رو بپــردازه. پس حواست به دعاهات باشه🌱