2777
2789
عنوان

پساری

1539 بازدید | 18 پست

سلام ، بچه ها اگه کسی تجربه پساری داره و بارداریش خوب پیش رفته بیاد دیگ دارم دیوونه میشم

امروز رفتم سونوی واژینال سرویکسم ۲۷ دکترم گفته یه هفته دیگ باید دوباره چک بشه اگه مشکلی بود پساری بذارم ، دهنه رحمم بستست سرکلاژ هم اجازه نمیدن میگن به کیسه اب صدمه میزنه هفته بیستم با دوتا دکتر مشورت کردم دارم دق میکنم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترم به من اجازه سرکلاژ نمیده نمیدونم چیکار کنم با دوتا دکتر مشورت کردم ، الان چند هفته ای؟رحمت باز ...

الان دخترم ۲۰ ماهشه

فقط استرس نداشته باش و به خدا توکل کن

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
الهی بگردم خداروشکر که صحیح و سالمه ، برام خیلی دعا کن🌸

چشم

ببین من بارداری فدق سختی داشتم با سابقه زایمان زودرس

خدا کمکت میکنه استرس نداشته باش

چشم ببین من بارداری فدق سختی داشتم با سابقه زایمان زودرس خدا کمکت میکنه استرس نداشته باش

منم دوبار سقط داشتم همین بیشتر داغونم کرده دیگ اصلا تحمل ندارم واقعا میمیرم این بار اگه خدایی نکرده طوری بشه

منم دوبار سقط داشتم همین بیشتر داغونم کرده دیگ اصلا تحمل ندارم واقعا میمیرم این بار اگه خدایی نکرده ...

م بهت قول میدم نی تی رو صحیح و سالم و بعد ۹ ماه بارداری کامل بغل میکنی

فقط کاش اون موقع میتونستی بیای بهم خبر بدی

م بهت قول میدم نی تی رو صحیح و سالم و بعد ۹ ماه بارداری کامل بغل میکنی فقط کاش اون موقع میتونستی بی ...

دورت بگردم انشاالله حتما بهت خبر میدم یه شماره ای چیزی برام بذار بهت خبر میدم،از ته قلبم ازت ممنونم که حداقل باهام حرف زدی،امیدوارم جوجه فسقلی تو هم همیشه صحیح و سالم باشه

دورت بگردم انشاالله حتما بهت خبر میدم یه شماره ای چیزی برام بذار بهت خبر میدم،از ته قلبم ازت ممنونم ...

ممنون عزیزم

بیا اینجا تو همین تاپیکت اگه یادت بود رگو بهم

تاریخ زایمانت چه وقته؟