2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چرا ب فکر یه کار خوب نیستیی؟؟ من الان یوتوبرم ماهی ۱۰ تومن درآمدمه. 

به هرکیم میگم یادم بده پول میخواد .خب پول داسته باشم که نمیرم تواین سایتا واسه چندرغاز😂

به هرکیم میگم یادم بده پول میخواد .خب پول داسته باشم که نمیرم تواین سایتا واسه چندرغاز😂

عزیژم حرفتون کاملا درسته مخصوصن الان که یسری استاد ها متاسفانه فقط پول رو میبینن ولی خب درست هم نیست وققتون رو الکی هدر بدید منم قبلن کارم ادمین بود خیلی حقوق کمی بهم میداد دیگه بعدش خودم کارمو شروع کردم آقا بالاسر خودم شدم. بخدا من یادمه از مادرم ک پول قرض میکردم فوششم میداد😂🤌🏻ولی دیگ دید درآمد دارم خودش کمکم کرد 

عزیژم حرفتون کاملا درسته مخصوصن الان که یسری استاد ها متاسفانه فقط پول رو میبینن ولی خب درست هم نیست ...

شما گوشی تون آیفونه؟ یا کیفیتش خوبه؟ 

محتوا تون توی یوتیوب چیع😀

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

شما گوشی تون آیفونه؟ یا کیفیتش خوبه؟  محتوا تون توی یوتیوب چیع😀

من خودم اولش از یه گوشی سامسونگ ضعیف شروع کرمم دیگ الان گوشیمو عوض کردم ولی خب به چیزی بگم همه از صفر شروع کردن و براشون این چیزا اهمیت نداشته 🙂🤌🏻

عزیزم من بدون چهره فعالیت میکنم چنل من نیچ و حوزه و اطلاعات عمومی 

نیچ چیه؟ 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه

من خودم اولش از یه گوشی سامسونگ ضعیف شروع کرمم دیگ الان گوشیمو عوض کردم ولی خب به چیزی بگم همه از صف ...

میدونی منم دوس دارم یوتیوبر شم ولی باید آموزش ببینم چون کلا سر در نمیارم .شاید در مورد دانشگاه و و وبلاگ روزانه اینا فعالیت کنم .. 

کلا نمیدونم حسابم باید خارجی باشه یا چی اینارو باید یاد بگیرم 

موفق باشین شما ❤❤

میدونی منم دوس دارم یوتیوبر شم ولی باید آموزش ببینم چون کلا سر در نمیارم .شاید در مورد دانشگاه و و و ...

قشنکم اگر دوست داری توی تلگرام بهم پیام بده. راهنماییت کنم 

@Sana7789

قشنکم اگر دوست داری توی تلگرام بهم پیام بده. راهنماییت کنم  @Sana7789

عه واقعا مرسیی ازتون 😘😘😘❤چشم گلم