2777
2789
عنوان

خواب بچه

69 بازدید | 4 پست

من میخوام اقدام کنم به بارداری دقیقا شب قبل که میخواستم برم دکتر خواب دیدم یه پسر تپل با موی لخت و پر و خرمایی (موی منو همسرم همینطوریه و من خیلی دوس دارم بچمم همینطوری بشه)دوید اومد بغلم منم بغلش کردمو انقد بوسش کردم مامانمم دقیقا همون شب یه بچه تپل دیده البته اون نوزاد بوده دیده بود گوشه خونمون خوابیده،به نظرتون تعبیرمیشه یا از فکرکردن زیاد خواب دیدیم؟کسی تجربه داشته؟

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️

من قبل بچه سومم.. همش خواب میدیدم بچه شیر میدم و اون با چشمای درشت مشکیش زل زده ب من.. 

اولا بی اعتنا بودم.. انقد این خواب دیدم.. ک وقتی بیدار میشدم دلتنگ میشدم.. 

همون خواب باعث شد اقدام کنم.. و حامله شدم.. 

دقیقً الان ک با همون چشما زل میزنه بهم ناخوداگاه خوابم میاد جلو چشمم.. 

قربونش بره مامان🥰

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من قبل بچه سومم.. همش خواب میدیدم بچه شیر میدم و اون با چشمای درشت مشکیش زل زده ب من..  اول ...

عزییزمم خدا حفظش کنه الهی براات

خدایا تو بساز که اگه تو بسازی هیچکی نمی تونه خرابش کنه☘️🤲🙏❤️
عزییزمم خدا حفظش کنه الهی براات

ممنون. 

انشاالله روزی خودت🌹

اگر توانستید به مگس ها بفهمانید که گل از زباله  بهتر است، می توانید به خائنین ممکلت بفهمانید کشور، از ثروت بهتر است...🙌