2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با شرایط مالی بخور و نمیر و در حد یه پول دکتر داشتن واقعا سخته ولی محبت بهم دیگه باعث میشه به این سختیا فکر نکنی فرزند داشتن بهتربن محبت خداست واقعا لذت بخشه من که از وقتی باردار شدم محبتم به همسرم بیشتر شده همینطورم همسرم
مهربانتر از بابا مهربانتر از مادر مهربانتر از آبی با تمام ماهی ها مهربانتر از گلها با دو بال پروانه مهربانتر از ابری با گیاه و با دانه مهربانتر از خورشید با گل و زمینی تو تو خدا،خدا هستی مهربانترینی تو
بچه خودش روزیشو با خودش میاره یعنی خدا میده فقط باید دعا کنیم بارداری خوبو سالمی داشته باشیم اگه خدا نکرده مشکل داشته باشی واقعا سخت میگذره با شرایط مالی با پول دوا ودکتر
مهربانتر از بابا مهربانتر از مادر مهربانتر از آبی با تمام ماهی ها مهربانتر از گلها با دو بال پروانه مهربانتر از ابری با گیاه و با دانه مهربانتر از خورشید با گل و زمینی تو تو خدا،خدا هستی مهربانترینی تو
یکتا جون انشاله خدا به شما هم بده توکل کن بخودش
زیاد خوب نیست تازه خودمم مجبورم سرکار نرم استراحت مطلق شدم خدابخیر بکنه دیشب بخاطر یه دلپیچه از عصردوباررفتم بیمارستان خدابگم چکارشون کنه انقدرمنو ترسوندن نزدیک ۱۲۰ تومن خرج شد هیچی دست از پا درازتر برگشتیم خونه امروز فهمیدم دلپیچه هام ازعوارض آزیترومایسینه
با اوضاع معمولی. ولی بچه برکت میاره.
اینجوری نیس فک کنی اوضاع مالیت لهتر کیسه بعد بچه دار شی، چون هرچی تو بدویی قیمتا هم بالا میره. بعدم از کجا معلوم هروقت اقدام کنی بچه زود میاد؟' من خودم یه سال و نیم.منتظر بودم، تازه مسکل ما حاد نبود!
شاد بودن هنر است
گفتن انقباضات شروع شده احتمال زایمان زودرس داری بماند که چقدر تومطب دکتر گریه کردم خیلی ضعیف شدم خیلی اعصابم ضعیف شده ولی بازم خداروشکر که بچم سالمه و دستمون جلوکسی دراز نیست
2790
2778
2791
2779
2792