تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍
والامن نمیدونم .ولی برام جالب بود هنوز طلاق نگرفته اومدن خواستگاری ! همش فکر میکردم بعد طلاق طرفین یه زمانی برای روانکاوی زندگی گذشته شون باید بزارن تا مشکلی در آینده براشون پیش نیاد
زنش درخواست طلاق داده اینم خواستگاری نیومده هنوز منتظر تموم شدن دادگاهه
انشالله هر چی خیره بشه موفق باشید عزیزم
تو مرا جان وجهانی 💕 عشق خنگولم 👩❤️💋👨 امروز ۱۱ اسفند ۱۴۰۳هست تو دلم یه عالمه غم غصه فکر خیال هست ولی امروز بیخیال غصه هام میشم آرزوهامو میسپارم به خدا که دیر داده ولی بهترینشو داده خدایا ۱۷سال گذشت لطفا به من یه خونه بده که همیشه رویاشو داشتم آرامش بده خدایا حالمو خوب کن ..خدای خوبم خودم و آرزوهایم را به تو میسپارم امروز۱۴۰۳/۱۲/۱۱ ❤️❤️خیلی زود میام اینجا و ثبت میکنم که به آرزوم رسیدم 😍😍😍
استارتر جان بعضی از آقایون حکم عدم تمکین و دادخواست ازدواج مجدد میدن برای اینکه همسر قبلیشون (فعلیشون) از خیر مهریه بگذره و بدون مهریه ناچار به جدایی بشه....