2777
2789
عنوان

قرار و اول ...

127 بازدید | 20 پست

بچه ها بیایید
من با یه آقایی وارد رابطه شدم
ایشون ادم خیلی سرشناسیه تو شهرمون خیلبًی باشخصیت و اینا
خودش بهم ابراز علاقه کرد خیلی زیاد...
شرایطمون شبیه همه
بعد یکسال کشمکش وارد صحبت و حرف زدن جدی شدیم
بعد دیشب اصرار به اصرررررررراررر که ساعت ده بیا مغازم ببینمت نمیخواستم برم ولی چون یجوری اصرار کرد اصلا راه نذاشت بگم نمیام فک کنید ساعت ۵ صبح تلفن و قط کردم ساعت ده باید مغازش میبودم از ۹ منتظرم بود هیچی دیگه من رفتم
تو مغازه دستم و کرفت و موقع اومدن بغلم کرد من خیلی خجالت کشیدم نتونستم عکس العمل نشون بدم
سن هردومون کم نیست
بچه نیستیم
منم واقعا بهش حس دارم و دوسش دارم ولی واسه رابطه جذی اونم از حرفاش همینطور
بعد الان ناراحتم از این جیزی که پیش اومده دلم نمیخواست اینجوری پیش بره نه دلم میخواد از دستش بدم نه روم میشد بگم ...
به خاطر شرایطشم میکفت بیرون رفتن سخته
پلی من دیگه نمیخوام برم مغازه واسه دیدنش
الان به نظرتون به روش بیارم که ناراحتم یا چی؟؟
اعصابم خورده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حق داری ناراحت باشی

اون نباید این کارو میکرد اینم یه نوع تجاوزه به حریم شخصی دیگران

آره حتما به روش بیار با جدیت هم بگو که اصلا از حرکتت خوشم نیومد من بودم میگفتم دیگم بهم نگو بیام مغازت

از اعتمادم سو استفاده کردی

❤❤❤❤آخی بنظرم یکم سنگین برخورد کن تا اجازه ی نده به خودش بیشتر پیش بره،البته من تجربه ندارم فقط نظرم ...

مرسی عزیزم خودمم همین فکر و میکنم ولی خیلی احساساتیییه 

حق داری ناراحت باشی اون نباید این کارو میکرد اینم یه نوع تجاوزه به حریم شخصی دیگران آره حتما به رو ...

چقد خوب گفتی خودمم همین فکر و کردم ولی یکم زیادی پیله و احساساتیه

اما آقایون احساسات شدیدشون به چیز دیگه منتهی میشه یعنی ته عشقو توی ببخشید هم آغوشی میبینن

آره ولی نه واسه ما که جفتمون عاقل و بالغیم و همچنین شخصیت داریم چه میدونم عجیب گیر. کردم