2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یمدت تنها آرزوم بود الان به ذهنم یاد دادم نخاد. ولی این چه حسیه میگه میشه 

کسی که رفت رها کن 

تا وقتی رها نکنی ادم خوب نمیاد سر راهت 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
درباره حسم نظر بده توضیح دادم

اگر ببینیش حالت بدتر میشه 

مهم میزان احتمال دیدن نیست 

دنیای مجازی انقدر وسیع و دنیای واقعی انقدر کوچیک که هردوجا هم دیگه رو بازم میبینید 

ولی بهم میریزی 

درباره حسم نظر بده توضیح دادم

دوست پسرم و دوستم همکلاس بودن ، دانشکده هامون نزدیک هم بود. جدا شدیم چون رابطه میخواست منم اهلش نبودم ولم کرد رفت و 

اغلب اوقات با تمام وجودم حسش میکردم بعد که بادوستم که دختره صحبت میکردیم میگفت ساعت فلان با علیرضا از مترو میومدیم بالا فلان اتفاق افتاد 

دقیقا منم همون ساعت درگاه دیگه ی مترو بودم و با تمام وجود حسش میکردم ولی چه نامرد و حقیرن بعضی مردا

نه خودم حس میکنم بالاخره یجا میبینمش.چقد امکان داره حسم درست باشه ببینمش؟ و اگه قرار نیست ببینمش چرا ...

عزیزززم🥲🥲ولی بنظرم احساسات هم یه تاثیرایی داره یه دوستم موقعی ک از دوس پسرش جدا شده بود هرجا ک میرفتیم میگفت کاش سروش رو ببینم بخدا میرفتیم جلو تر سروش رو میدیدیم😂

💜دخترم تمام هستی من💜

در مواقعی که برا خودم نباشه و برای طرف احساساتی نشده باشم درست میگم تا الان همیشه درست گفتم ولی وقتی احساساتی بشم درست نمی‌گم مثلا برا یکی که سرطان داشت و آدم مهربونی بود احساساتی شده بودم و اصلا نمی‌خواستم که بمیره گفتم که زنده میمونه ولی مرد هنوز هم خیلی ناراحتم براش که رفته 

هرچقدر هم که بگردی زندگی مثل مستی یا دیدن خواب یه زندگی دیگست

عزیزززم🥲🥲ولی بنظرم احساسات هم یه تاثیرایی داره یه دوستم موقعی ک از دوس پسرش جدا شده بود هرجا ک میر ...

😂😂😂😂 آخه این که میگم تهران خیلی دوره . ولی اگه حس دروغی باشه. چرا خب چرا باید حس کنم ؟