2821
2789
عنوان

درد رحم

50885 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها

من قسمت رحمم درد حس میکنم ولی تایم پریود و تخمک گذاریم نیست

ترشحات معمولی همیشگی رو هم دارم و بوی بدی هم تاحالا نداشتم الانم نداره فقط درد میکنه

دلیلش چی میتونه باشه ؟ تجربه دارین شما ؟ 🥺

مردایی که توی نی نی سایت درخواست دوستی میدین ، شما توی دنیای واقعی کسی آدم حسابتون نمیکنه و یه خبر بد : اینجا هم همینجور ! نبینم درخواست بدی بدبخت

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

روز چندی الان 

یه هفته به پریودم مونده 

میتونه از علائم بارداری باشه ؟

مردایی که توی نی نی سایت درخواست دوستی میدین ، شما توی دنیای واقعی کسی آدم حسابتون نمیکنه و یه خبر بد : اینجا هم همینجور ! نبینم درخواست بدی بدبخت

منم درد دارم و حس فشار و سنگینی زیر دلم خسته شدممم

وای منممممم خیلی رو اعصابه 

من از اسفند ماه درگیرم هررر چی دکتر دارو قرص اصن بیفایده افسرده شدمممم

دارو برای چی ؟ دلیلش چیه ؟

اگر اقدام به بارداری هستی ممکن باشه 

خب پسسسسسس ...

من اینطور بودم از علائم بارداریم بود البته خیلیا بخاطر اینکه اقدام داشتن از این حالتا بشون دست میداد ولی باردار نبودن

واسه من ده دوازده روز قبل پریودی دردم شروع شده بود

پروردگارا؛ مرا تنها مگذار و تو بهترین وارثین هستی، و برای من جانشینی معین کن که در زمان زندگی‌ام به من خوبی نماید و بعد از مرگم برایم طلب آمرزش کند، و به او خلقتی سالم عطا کن و شیطان را بر او شریک و نصیب مگردان
منم زیر دلم درد میکنه سه روزه 

اگه واسه پریودت اینا نیست برو دکتر ببین خدایی نکرده عفونت نباشه

من اینطور بودم از علائم بارداریم بود البته خیلیا بخاطر اینکه اقدام داشتن از این حالتا بشون دست میداد ...

اره شایدم توهم بارداری زدم 😂 نمیدونم واقعا بی دلیل درد میکنه