2777
2789

خخخخخ😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازدواج کردی؟

اره شوهر م درک نداره زیاد .مثلا من تو اتاقم داشتم گریه میکردم ناراحت بودم تو تاریکی درم بسته بودم انگار ن انگار کارم نداشت 

ابراز علاقه هم ک صفر خستم ازش

اره شوهر م درک نداره زیاد .مثلا من تو اتاقم داشتم گریه میکردم ناراحت بودم تو تاریکی درم بسته بودم ان ...

ای بابا چقد بد من بخاطر اینکه یکی تو ناراحتی بغلم کنه شوهر می خواستم پس هیچی کنسله😒

خوب دقت کنی آدم خوب زیاد هست بد بیشتر فقط باید زمان نامزدی ۶دنگ حواست به همه چی باشه تا خیالت راحت ب ...

خیلی دقت میکنم ادم خوب نمی بینم 

ادم خوبم ک هست متاهل شده 

یا دوست دختر داره🥲😂

ای بابا چقد بد من بخاطر اینکه یکی تو ناراحتی بغلم کنه شوهر می خواستم پس هیچی کنسله😒

هی دختر.شوهر من اگر عمدی می‌کنه یا مغروره یا ندونسته می‌کنه و نمیره یاد بگیره چطور درست رفتار کنه نمیبخشمش

ببخشید سوال می پرسم  سنتی ازدواج کردین یا نه؟

هر سوال دلت میخواد بپرس آره کامل سنتی اما اصلا باهم حرف نزدیم و تو نامزدی اصلا دقت نکردم و حامی نداشتم..خیلی مظلومم تو زندگیم 

هر سوال دلت میخواد بپرس آره کامل سنتی اما اصلا باهم حرف نزدیم و تو نامزدی اصلا دقت نکردم و حامی نداش ...

اخی الهی مشخصه دختر مهربونی هستی حیف تو نیست اخه🥲

همسرتون مذهبیه؟