2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سه روز دیگشم برو درمانگاه ۸ساعت کار کن میشه ماهی ۲۰ ۲۲ تومن خوبه دیگه 

مامانم میگه برودرمانگاه نزدیک خونمون میگم خوب نیس میگه مهم مسیره نزدیک باشه ۳ تا شیفت برو بنظرت خیلی درپیته درمانگاه ؟

✨🤍love me like you do
عالیه بنظرم ...وقت داشتهدباشی میتونی جای دومم هم بری نداشته باشی هم بقیه وقتت آزاد خوبه

اره ۳ روز دیگه شو خالی هستم مامانم میگه برو درمونگاه نزدیک خونمون😖ضایع نیس اخه درمانگاه؟

✨🤍love me like you do
عالیه منم کارمندم عملا ۷صبح تا ۷ شبم ۳ روز در هفته امکان نداره اینقدر حقوق بگیرم البته کار شما سخت ...

خسته نباشی خدا قوت ❤️

اینجا هم با حق غذا و خوار و باز و کارانه میشه انقد چون از اتاق عمل درصد میگیرن وگرنه پایه ش ۸ تومن ایناس

✨🤍love me like you do
اره ۳ روز دیگه شو خالی هستم مامانم میگه برو درمونگاه نزدیک خونمون😖ضایع نیس اخه درمانگاه؟

اگر مجردی ک برو...ضایع چی عزیزم .شغلته...تا جوانی و وقت داری برای خودت سرمایه جمع کن .موفق باشی گلم

مامانم میگه برودرمانگاه نزدیک خونمون میگم خوب نیس میگه مهم مسیره نزدیک باشه ۳ تا شیفت برو بنظرت خیلی ...

اره اگر بری بیمارستان کارت اسونتره ولی درمانگاه دوتا امپول و سرمه و نوار قلبه و باعث حرفه ای شدنت نمیشه

خسته نباشی خدا قوت ❤️ اینجا هم با حق غذا و خوار و باز و کارانه میشه انقد چون از اتاق عمل درصد میگیر ...

قربانت

من ۵ روز در هفته ام صبح تا برسم خونه ۷ شبه

به قول شما با حق غذا و اولاد و اینا ۲۰ تومن میشه حقوقم ولی دیگه روز رو کلا از دست میدم