2777
2789

اگه شرایط طوریه که طرفو میبینی، مثلا فامیله یا هم دانشگاهیه یا.... سعی کن یه کاری کنی تحت هیچ شرایطی دیگه نبینیش

یه کش پول بذار تو دستت هروقت فکرش به ذهنت خطور کرد کشو بکش و ولش کن طوریکه درد حس کنی باعث میشه ذهنت شرطی بشه اگه درست انجام بدی ذهنت دافعه پیدا میکنه نسبت به فکر کردن به اون ادم(یه چیز علمیه، میتونی سرچ کنی)

خودتو مشغول کن تموم تایم روزتو پر کن. تو طول روزم نخواب که  شب خسته باشی و فکرش به ذهنت نیاد

ترجیحا اهنگای غمگین گوش نده چون احتمالاباعث یاداوریش میشه

بیا خوب باشیم.....؛
خب مشکل اینکه من وقتی ی موضوعی برام حل نمیشه نمیتونم برم ب بقیه موضوعات زندگیم برسم 

تو چقدر منی🤣🤣🤣 خیلی جالبه اما تجربه شخصیم این بود ک اون چیزی ک نمیشه ادم همش ذهنش مشغوله ولی اگه بشه هم یهو ب خودت میای میبینی از چشمت افتاده میبنی سرابه اصلا حتی اگه بشه هم ممکنه پشیمون شی برام پیش اومده میگمااا 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه شرایط طوریه که طرفو میبینی، مثلا فامیله یا هم دانشگاهیه یا.... سعی کن یه کاری کنی تحت هیچ شرایطی ...

نه خدا رو شکر دیگه نمیبینمش 

من خودم کلی میزنم اما باز دوباره یادآورش میشم

پس کش رو من تاثیری نداره 

کل تایمم پره ولی یهویی میاد تو ذهنم 

خیلی امیدوار بودم اوکی بشه ولی واقعیت ی چیز دیگه داره میگه 

تو چقدر منی🤣🤣🤣 خیلی جالبه اما تجربه شخصیم این بود ک اون چیزی ک نمیشه ادم همش ذهنش مشغوله ولی اگه ...

خب باز اونجوری راحت تر میتونی فراموش کنی 

البته تا بوده همین بوده همه آدما تا ب اهدافشون میرسن اون ذوق اولیه رو از دست میدن